Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei au împlinit 2 luni de logodnă. Cei doi s-au lăsat fotografiați în ipostaze tandre

Yana și Andrei au împlinit 2 luni de logodnă, iar vestea a fost dată de tânără pe contul de Instagram, în urmă cu 3 zile. Ce imagini a publicat aceasta, după ce a luat o pauză din a mai posta pe rețelele sociale.

Colaj cu Iana și Andrei la Mireasa Galerie
Yana și Andrei au împlinit 2 luni de logodnă, iar vestea a fost dată de tânără pe contul de Instagram | Antena 1 & Instagram

Yana și Andrei se numără printre cele mai îndrăgite cupluri ale sezonului 5 din Mireasa. Cei doi au atras atenția telespectatorilor cu frumoasa lor poveste de dragoste, care a evoluat cum nu se putea mai bine în casa show-ului matrimonial.

Deși nu s-au putut căsători în Marea Finală a emisiunii deoarece Yana a fost nevoită să se întoarca acasă din cauza unor probleme, Andrei s-a decis să facă pasul cel important chiar înainte ca iubita lui să părăsească casa.

Tânărul și-a luat „inima” în dinți și a cerut-o în căsătorie pe femeia ce l-a cucerit. Momentul a fost unul extrem de emoționant pentru ei, ceilalți concurenți, dar și pentru oamenii din fața micilor ecrane.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ipostaza tandră în care Leo și Anda s-au pozat. Ce declarație de dragoste i-a făcut bărbatul femeii

Povestea lor de iubiri a continuat și acasă. La scurt timp de la finala sezonului 5 Mireasa, Andrei a plecat la Chișinău pentru a-și vedea partenera. Cei doi au trăit clipe de neuitat pe care le-au împărtășit cu prietenii din mediul virtuali.

Yana și Andrei au apărut în ipostaze tandre, la 2 luni de la logodnă

În ultima perioadă, Yana și Andrei au luat o pauză din a mai posta pe conturile de Instagram. Se pare că aceștia au hotărât să își trăiască frumoasa relație cât mai departe de ochii curioșilor sau de luminile reflectoarelor.

Chiar dacă au devenit din ce în ce mai discreți în ceea ce privește cuplul lor, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa nu a ezitat să distribuie la InsaStory câteva imagini cu logodnicul său, mărturisind faptul că au împlinit 2 luni de la logodnă.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cum arată Ana Brebenoiu, soția lui Alex, în costum de baie. În ce ipostază s-a fotografiat

Pozele au fost publicate după o două săptămâni în care Yana a preferat să nu mai interacționeze cu oamenii de pe rețelele sociale. Puțini sunt cei care știu că frumoasa brunetă nu a mai avut timp să distribuie fotografii în mediul online, pentru că și-a petrecut cele mai frumoase momente alături de Andrei.

Un lucru este cert, Iana și Andrei sunt mai fericiți ca niciodată. Aceștia au demonstrat tuturor că iubirea lor este un adevărat și puternică, care poate muta munții din loc.

De asemenea, foștilor concurenți din sezonul 5 Mireasa nu le este teamă să își arate sentimentele în mediul online. Cei doi și-au obișnuit susținătorii cu ipostazele tandre în care se lasă fotografiații de fiecare dată.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ipostaza tandră în care Leo și Anda s-au pozat. Ce declarație de dragoste i-a făcut bărbatul fe... Mireasa sezonul 4. Ipostaza emoționantă în care Victor s-a pozat alături de doamna Lenu. Cum se înțelege Andrada cu buni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x