Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Andreea și Ionuț au analizat cuplurile din sezonul 7. În ce perechi nu cred cei doi

Andreea și Ionuț au fost protagoniștii episodului 8 Mireasa: Confesiuni. Iată ce au spus cei doi în cadrul interviului dat în exclusivitate pentru producția AntenaPLAY.

andreea si ionut de la mireasa sezon 7 Galerie
Andreea și Ionuț au fost protagoniștii episodului 8 Mireasa: Confesiuni. Iată ce au spus cei doi în cadrul interviului dat în exclusivitate pentru producția AntenaPLAY. | Antena 1

Andreea și Ionuț formează un cuplu de mai bine de patru luni. Cei doi concurenți locuiesc împreună și spun că sunt foarte fericiți.

Tinerii au o relație strânsă și cu părinții lor. Andreea spune că se înțelege bine cu mama soacră.

”Foarte bine. Da, comunicăm mult, ne auzim la telefon în fiecare zi. Vorbesc orice cu ea. Ne înțelegem foarte bine.”, a spus Andreea despre relația cu mama lui Ionuț.

Andreea spune că momentul în care Ionuț a fost eliminat a fost cel în care a realizat că e alesul. ”Săptămâna aceea a fost foarte grea”, a afirmat ea.

Citește și: Mireasa sezon 7. Daiana și Dani au făcut slujba de logodnă. Imagini cu cei doi în biserică

Ce au spus Andreea și Ionuț despre cuplurile de la Mireasa sezon 7

Întrebați pe cine au susținut, Ionuț și Andreea au spus că Andrei și Simona au fost cei mai sinceri, în opinia lor. Cred că Mihai și Hatice sunt îndrăgostiți, mai mult ea, a dezvăluit fosta concurentă.

Despre Vlad și Cătălina, cei doi au spus că sunt copilăroși și că pot apărea probleme din cauza mediului în care lucrează Vlad, pentru că frumoasa concurentă ar fi geloasă.

Ei au mai afirmat că nu cred în cuplul Daiana- Dani. Despre Maria și Antonio au zis: ”Nu vedem nimic la ei. Pentru mine este singurul cuplu la care nu văd absolut nimic.”, a declarat Ionuț.

Andreea: ”În ultima perioadă, din câte știu, Maria era foarte supărată, tristă. Ar fi trebuit să fie foarte încântată și fericită, se căsătorește...”.

Ionuț a completat: ”Relația poate și-o doresc amândoi, nu unul cu altul. Nu văd, nu arată, nu emană fericirea aia. Au fost niște mici chestii, cum a fost cu ispitele. Adică eu unul țin să cred că dacă eu aș fi spus la o ispită... Ar fi spus Antonio unei ispite că o sună peste o săptămână. Dacă eram în locul Mariei, atunci puneam punct. Nu se poate așa ceva...”

Interviul integral poate fi urmărit AICI.

Citește și: Mireasa sezon 6. Imagini rare cu Gabriela în costum de baie, cu burtica la vedere. Cât de frumoasă e graviduța

Un nou sezon Mireasa: Confesiuni, disponibil pe AntenaPLAY

Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă a platformei AntenaPLAY, continuă cu un nou sezon, cel de al treilea, ce îi va avea protagoniști pe concurenții tăi favoriți din cele șapte sezoane Mireasa.

Săptămânal vor fi lansate două interviuri, iar primul poate fi urmărit începând cu data de 11 iulie 2023 pe canalul exclusiv dedicat emisiunii de pe platforma AntenaPLAY.

În cadrul interviurilor- confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 7 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa, sezon 6. Miruna, apariție neașteptată pe Internet, purtând un voal alb: „Am spus da”. Ce le-a explicat susținăt... Mireasa, sezon 7. Antonio și Maria au petrecut o seară alături de familia băiatului. Cum și-a surprins tânărul soția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x