Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Imagini rare cu Gabriela în costum de baie, cu burtica la vedere. Cât de frumoasă e graviduța

Gabriela de la Mireasa sezon 6 se află în vacanță, la mare. Cu această ocazie, fosta concurentă a postat mai multe imagini. Printre ele, una în care își arată burtica de graviduță.

colaj de imagini cu gabriela si valentin de la mireasa sezon 6 Galerie
Gabriela de la Mireasa sezon 6 se află în vacanță, la mare. Cu această ocazie, fosta concurentă a postat mai multe imagini. Printre ele, una în care își arată burtica de graviduță. | Antena 1

Gabriela de la Mireasa pare să trăiască cea mai frumoasă perioadă din viața sa. În ciuda faptului că mariajul cu Valentin a ajuns la final, tânăra polițistă a ales să se bucure de fiecare moment și a mers în foarte multe vacanțe în ultimele luni, însărcinată fiind.

Citește și: Mireasa sezon 6. Gabriela s-a pozat în vacanță. Imaginea în care i se vede burtica de graviduță

Mireasa sezon 6. Imagini rare cu Gabriela în costum de baie, cu burtica la vedere. Cât de frumoasă e graviduța

Gabriela, fosta finalistă a sezonului 6 este însărcinată și, deși este activă în social media, nu își afișează des burtica de graviduță.

Într-o postare rară pe Instagram, Gabriela apare într-un body roz, la un restaurant de pe plajă. Este una dintre fotografiile rare, în care se poate observa că este însărcinată.

Bruneta și-a accesorizat ținuta de plajă cu cercei roz și pare că a apelat și la farduri pentru a își pune în evidență trăsăturile frumoase.

Citește și: Mireasa sezon 6. Probleme medicale pentru Valentin. Ce a pățit fostul soț al Gabrielei

Valentin, clarificări despre divorțul de Gabriela

În urmă cu câteva luni, întrebat dacă a avut loc divorțul oficial, Valentin a spus: ”DA! Nu e ca și cum nu am primit mesaje înainte cu o săptămână de a oficializa totul”.

De asemenea, el a dezvăluit că știa de sarcină înainte să plece de la Sibiu și să se încheie relația cu Gabriela. În plus, fostul concurent spune că este și va fi alături de Gabriela când va naște. Totuși, ea neagă în mesajul postat pe contul ei de Instagram.

”Nu pot urmări un cont care mă blochează”, a afirmat el când cineva a întrebat de ce nu o mai urmărește pe Gabriela pe conturile de socializare.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mesajul Gabrielei despre despărțirea de Valentin. De ce spune că a plecat tatăl copilului ei de acasă

Întrebările nu s-au oprit. ”Care e cea mai mare aberație auzită de despărțirea voastră?”, a vrut cineva să știe și fostul concurent de la Mireasa s-a conformat: ”Că m-am întors la fosta, care ce crezi? Nici măcar nu e fosta”.

După ce Gabriela a spus că motivul despărțirii a fost o jignire din partea ei, în urma căreia Valentin și-a făcut bagajul și a plecat de la Sibiu, el a afirmat: ”Eu am spus că nu voi vorbi despre motivul despărțirii, invenții pot scoate milioane, adevărul e doar unul”.

Acuzat că nu se implică, având în vedere că îi poartă în pântece copilul, Valentin s-a rezumat la a spune: ”Da, Gabriela spune”. El a mai adăugat că au existat semne, încă din emisiune, că relația lor nu va merge.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce mesaj a postat doamna Flori când au început să apară zvonurile despre despărțirea dintre Gabriela și Valentin

”Regreți decizia de a veni la București după ce v-ați certat?”, a mai întrebat cineva. ”Nu, este o decizie grea, dar corectă”, a venit răspunsul fostului soț al Gabrielei. Ba mai mult, el a răspuns afirmativ când un alt urmăritor a întrebat dacă ar acorda o a doua șansă cuiva care l-a jignit la nervi.

Despre copilul lor nenăscut, Valentin a povestit că a fost fericit să afle de sarcină și că îi tremurau picioarele. Totuși, consideră că e ”foarte greșit să păstrezi o relație strict pentru copil”.

Ce se întâmplă cu relația dintre Sebaidin și Ada. Ce se observă în cele mai recente imagini cu ei... Mireasa sezonul 7. Dima, surpriză inedită pentru Sabrina. Foștii concurenți au aniversat șase luni de relație: „Pentru t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x