Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Băiatul din sezonul 7 despre care Sabrina spune că a încercat să o întoarcă împotriva lui Dima

Sabrina spune că un băiat din casa Mireasa a încercat să o întoarcă împotriva lui Dima, după ce iubitul ei a fost eliminat.

dima si sabrina de la mireasa la confesiuni antenaplay Galerie
Sabrina spune că un băiat din casa Mireasa a încercat să o întoarcă împotriva lui Dima, după ce iubitul ei a fost eliminat. | Antena 1

În episodul 10 Mireasa: Confesiuni, Sabrina și Dima au fost rugați să spună care li s-a părut cel mai antipatic concurent din sezonul 7.

În timp ce băiatul a numit cel mai neasumat concurent, Sabrina și-a amintit că Antonio ar fi încercat să o întoarcă împotriva iubitului ei.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. De ce Sabrina nu i-a răspuns Andreei la mesaj. Cum explică concurenta din sezonul 7

Băiatul din casă despre care Sabrina spune că a încercat să o întoarcă împotriva lui Dima

”Cred că Roberto a fost cel mai neasumat concurent. Antipatic nu mi-a fost nimeni”, a afirmat Dima când Andreea Primera a întrebat cine este cel mai antipatic concurent din sezonul 7 în viziunea lor.

”Nu știu neapărat cât și ce își asumă, sinceră să fiu, pe mine nu m-a interesat altcineva, nu prea am fost atentă la alte discuții ale altora, decât poate cele care m-au implicat pe mine. În schimb, o persoană care, să zic așa, cu mine nu prea își avea rostul în a relaționa ar fi fost Antonio. Inclusiv în ultima săptămână, când eu am rămas acolo fără Dima, a încercat de destule multe ori să mă întoarcă cumva împotriva lui. Au fost anumite discuții în care toată lumea spunea că el ar fi plecat, că nu prea i-a păsat, el era cumva acolo în fiecare discuție. Au fost anumite chestii la care eu nu aș fi văzut rostul.”, a explicat Sabrina.

Episodul integral poate fi urmărit AICI.

Un nou sezon Mireasa: Confesiuni, disponibil pe AntenaPLAY

Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă a platformei AntenaPLAY, continuă cu un nou sezon, cel de al treilea, ce îi va avea protagoniști pe concurenții tăi favoriți din cele șapte sezoane Mireasa.

Săptămânal vor fi lansate două interviuri, iar primul poate fi urmărit începând cu data de 11 iulie 2023 pe canalul exclusiv dedicat emisiunii de pe platforma AntenaPLAY.

În cadrul interviurilor- confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 7 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Maria Roman de la Mireasa, pregătită să devină mamă în orice moment. Și-a pozat burtica de gravidă la piscină... Blaze de la Mireasa, cea mai frumoasă fotografie cu chipul fetiței lui. Cât a crescut Jessica Ilinca și în ce ipostază a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x