Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. De ce Sabrina nu i-a răspuns Andreei la mesaj. Cum explică concurenta din sezonul 7

Sabrina și Dima sunt protagoniștii episodului 10 Mireasa: Confesiuni. Cei doi tineri au oferit răspunsuri la întrebările de pe buzele tuturor.

colaj de imagini cu sabrina si andreea de la mireasa sezonul 7 Galerie
Sabrina și Dima sunt protagoniștii episodului 10 Mireasa: Confesiuni. Cei doi tineri au oferit răspunsuri la întrebările de pe buzele tuturor. | Antena 1

La începutul episodului 10 Mireasa: Confesiuni, Sabrina a explicat de ce nu i-a răspuns Andreei la mesaj. Iubita lui Ionuț i-a scris la scurt timp după ce soția lui Dima a părăsit competiția Mireasa.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Cum comentează Dani acuzațiile că ar fi fost fals în timpul competiției Mireasa sezon 7

De ce Sabrina nu i-a răspuns Andreei la mesaj. Cum explică concurenta din sezonul 7

Întrebată de ce nu i-a răspuns Andreei la mesaj, Sabrina a explicat că a devenit mai selectivă în privința persoanelor pe care le are în jurul său.

”Nu știu dacă neapărat a greșit cu ceva. Doar că, după ce am ieșit din casă, am început să fiu mai selectivă. Am mai văzut și eu anumite lucruri în online, pe care nu le văzusem în momentul în care eram în casă, poate discuții, na.. chiar și după ieșirea ei, după ieșirea mea, anumite discuții care poate nu mi-au plăcut la momentul respectiv. Atunci am început să fiu mai selectivă cu toți oamenii, nu doar cu ea”, a zis Sabrina.

Încurajată să spună dacă ceva ce a deranjat-o la Andreea, fosta concurentă a afirmat: ”Nu, nu a spus ceva care m-a deranjat, pur și simplu poate atitudinea în anumite momente. Doar atât, nu că ar fi spus ceva. Nu e valabil doar la ea, și la restul fetelor cu care nu am mai vorbit. (...) Nu am zis neapărat că nu o să mai vorbesc niciodată.

De asemenea, eu nu port supărare, nu sunt un om care ține supărare sau să urască pe cineva. Din contră, pentru mine e loc pentru toată lumea pe pământul ăsta. Cel puțin, termenul de prieten atât pentru mine sau pentru soțul meu e un pic mai sensibil. La noi prietenii fac parte din familie. Cunoștințe sau prieteni cu care să bem un suc cu siguranță putem fi cu oricine. Nu e asta o problemă.”

Episodul integral poate fi urmărit AICI.

Un nou sezon Mireasa: Confesiuni, disponibil pe AntenaPLAY

Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă a platformei AntenaPLAY, continuă cu un nou sezon, cel de al treilea, ce îi va avea protagoniști pe concurenții tăi favoriți din cele șapte sezoane Mireasa.

Săptămânal vor fi lansate două interviuri, iar primul poate fi urmărit începând cu data de 11 iulie 2023 pe canalul exclusiv dedicat emisiunii de pe platforma AntenaPLAY.

În cadrul interviurilor- confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 7 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Anemona de la Mireasa, primele imagini cu chipul iubitului pe care l-a ținut ascuns până acum. Cât de frumoși sunt împre... Maria Roman de la Mireasa, pregătită să devină mamă în orice moment. Și-a pozat burtica de gravidă la piscină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x