Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Ce a dezvăluit Antonio despre soluționarea dosarului în cazul accidentului rutier pe care l-a provocat

Antonio de la Mireasa sezonul 7 a dat detalii despre dosarul deschis în urma accidentului rutier pe care l-a provocat în Constanța. Iată ce a avut de spus.

antonio si maria la mireasa sezon 7 Galerie
Antonio de la Mireasa sezonul 7 a dat detalii despre dosarul deschis în urma accidentului rutier pe care l-a provocat în Constanța. Iată ce a avut de spus. | Antena 1

”Încă nu s-a soluționat dosarul în ceea ce privește întâmplarea de acum câțiva ani...”, a început să zică Andreea Primera, gazda emisiunii Mireasa: Confesiuni.

Ce a dezvăluit Antonio despre soluționarea dosarului în cazul accidentului rutier pe care l-a provocat

”Ba da. E final. A rămas că firma de asigurări deocamdată plătește suma aceea pe care o știți. Apelul era pentru a putea primi permisul, să se ia în considerare anii pe care i-am stat fără permis, dar nu s-a luat în considerare. O să am eu niște zile în folosul comunității, pe care trebuie să le fac. În rest sunt ok”, a zis Antonio.

Antonio a specificat că își va putea recupera permisul peste 3 ani de zile. Întrebat dacă s-a gândit să-și achite datoria din marele premiu, el a zis: ”Asigurarea nu știu, încă nu știm. Normal poate să rămână așa, adică doar asigurarea să plătească, să nu mă mai dea pe mine în judecată ca să recupereze prejudiciul. Există șanse să nu mai trebuiască să plătesc nimic”.

Episodul integral este AICI.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Maria și Antonio au spus ce alt cuplu ar fi meritat să câștige marele premiu al sezonului 7

Un nou sezon Mireasa: Confesiuni, disponibil pe AntenaPLAY

Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă a platformei AntenaPLAY, continuă cu un nou sezon, cel de al treilea, ce îi va avea protagoniști pe concurenții tăi favoriți din cele șapte sezoane Mireasa.

Săptămânal vor fi lansate două interviuri, iar primul poate fi urmărit începând cu data de 11 iulie 2023 pe canalul exclusiv dedicat emisiunii de pe platforma AntenaPLAY.

În cadrul interviurilor- confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 7 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa: Confesiuni. Cum i-a afectat pe Maria și Antonio refuzul părinților băiatului de a veni la cununia civilă... Mireasa, sezonul 4. Cum arată Ela în costum de baie. Soția lui Petrică a renunțat la inhibiții și s-a lăsat pozată la pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x