Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Maria și Antonio au spus ce alt cuplu ar fi meritat să câștige marele premiu al sezonului 7

În cel mai nou episod Mireasa: Confesiuni, Maria și Antonio, câștigătorii sezonului 7 Mireasa, au spus ce cuplu ar fi meritat să câștige marele premiu de 40.000 de euro, dacă ei nu ar fi fost în competiție.

maria, antonio si andreea primera la mireasa confesiuni Galerie
În cel mai nou episod Mireasa: Confesiuni, Maria și Antonio, câștigătorii sezonului 7 Mireasa, au spus ce cuplu ar fi meritat să câștige marele premiu de 40.000 de euro, dacă ei nu ar fi fost în competiție. | Antena 1

Întrebați cine ar fi meritat să câștige marele premiu al sezonul 7 Mireasa, Antonio și Maria au numit perechea despre care consideră că își poartă o iubire sinceră.

Citește și: Radu de la Mireasa sezon 2 a devenit tată. Ce au anunțat el și Amalia pe internet

Ce cuplu cred Maria și Antonio că ar fi meritat marele premiu al sezonului 7

”Dacă ar fi să vă excludeți din competiție, cine credeți că ar fi meritat să câștige premiul?”, a sunat întrebarea adresa cuplului Maria- Antonio.

”Vlad și Cătălina”, au fost cei doi de acord. Maria a explicat: ”Eu în ei am văzut iubirea aia de copii, iubirea aia adolescentină, fără prea multe așteptări, fără prea multe întrebări. Mie asta mi-au transmis întotdeauna. (...) Depinde cum... (n.r. dacă va dura o viață iubirea adolescentină)”

Antonio a intervenit: ”Eu aici nu sunt de acord. Mă regăseam, mă gândeam așa la mine, prima mea iubire și așa, mă regăseam în ei cu anumite chestii. Dar nu știu dacă ține o viață întreagă iubirea aia. La asta m-am gândit și m-am gândit în timpul competiției de mai multe ori. Depinde cum o să aibă ei grijă de ea, dar sunt multe chestii care ar putea să-i deranjeze pentru că, așa cum i-am văzut în casă, se supără ea, se supără el și dacă nimeresc să se supere amândoi de odată, nu știu cum o s-o dea la pace. Mi se pare că au transmis cel mai mult. Când mă uitam pe subiecte, erau conversații naturale. La ceilalți erau conversații repetate, era ciudat”.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Antonio și Maria au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți: „Mi-am dorit mereu un băiat”

”Mi se pare că Vlad este destul de dezvoltat ca personalitate și Cătălina încă nu și-a găsit vocația. Să nu se simtă așa în umbra lui, la asta mă gândesc. Să nu intervină chestia asta, că Vlad știe să le facă pe toate și eu nu știu să fac nimic.”, a mai adăugat Antonio.

Maria a adăugat că ea consideră faptul că se vor modela. Episodul integral este AICI.

Un nou sezon Mireasa: Confesiuni, disponibil pe AntenaPLAY

Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă a platformei AntenaPLAY, continuă cu un nou sezon, cel de al treilea, ce îi va avea protagoniști pe concurenții tăi favoriți din cele șapte sezoane Mireasa.

Săptămânal vor fi lansate două interviuri, iar primul poate fi urmărit începând cu data de 11 iulie 2023 pe canalul exclusiv dedicat emisiunii de pe platforma AntenaPLAY.

În cadrul interviurilor- confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 7 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa, sezon 7. Antonio și Maria au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți: „Mi-am dorit mereu un băiat”... Mireasa: Confesiuni. De ce Maria și Antonio nu vor locui de acum împreună, deși sunt căsătoriți. Care e motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x