Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Cine cred Ioana și Marius că ar fi meritat să câștige marele premiu. Fiecare a numit un alt cuplu

Ioana și Marius au fost protagoniștii episodului 3 al emisiunii Mireasa Confesiuni sezonul 4. Întrebați cine ar fi meritat să câștige premiul de 40.000 de euro, ei au numit cupluri diferite.

colaj de imagini cu ioana si marius Galerie
Ioana și Marius au fost protagoniștii episodului 3 Mireasa Confesiuni sezonul 4. Întrebați cine ar fi meritat să câștige premiul de 40.000 de euro, ei au numit cupluri diferite. | Antena 1

Ioana și Marius sunt câștigătorii sezonului 7 Mireasa. Cei doi s-au căsătorit în Finala din 22 decembrie 2023 și au fost desemnați mirii sezonului de către publicul show-ului matrimonial.

Citește și: Când începe sezonul 9 Mireasa. Data când Simona Gherghe îi prezintă pe noii concurenți

Mireasa: Confesiuni. Cine cred Ioana și Marius că ar fi meritat să câștige marele premiu. Fiecare a numit un alt cuplu

Ioana și Marius au spus cine cred că ar fi meritat să câștige marele premiu de 40.000 de euro. Cei doi au numit câte un cuplu. Iată cum explică alegerea lor.

”Eu zic Ana și Daniel.”, a zis Marius, când a fost întrebat cine crede că merita premiul cel mare, dacă nu ar fi fost ei câștigătorii. El nu a avut și argumente pentru această alegere.

Ioana a avut altă părere. Ea consideră că cel mai real cuplu a fost cel format din Bogdana și Liviu.

”Eu zic Bogdana și Liviu. Eu consider că Liviu și Bogdana, datorită faptului că au trecut prin foarte multe în casă și cu toate astea au rămas unul lângă altul. Eu eram lângă ei și îi vedeam cât de multă emoție îmi transmiteau.

Eram efectiv lângă ei și cât de mult se iubesc, și la modul în care o privește, la modul în care o sărută și la modul în care o ia de mână, nu aveau cum să fie falși, ar fi trebuie să fie cei mai buni actori. Eu cred că relația lor va funcționa. Sunt 100% sigură că ei au fost cei mai oameni din casă în ciuda celor întâmplate”, a răspuns și Ioana la Mireasa Confesiuni.

Interviul integral poate fi urmărit AICI.

Când vor fi disponbile în AntenaPLAY interviurile Mireasa: Confesiuni

Acest sezon de Mireasa: Confesiuni va fi compus din 11 interviuri. Prezentatoarele, finaliștii sezonului 8, dar și alți concurenți vor vorbi în cadrul interviurilor.

După interviurile cu cele două prezentatoare, următoarele episoade se vor lansa pe: 28 decembrie, 30 decembrie, 1 ianuarie, 4 ianuarie, 6 ianuarie, 8 ianuarie, 11 ianuarie, 15 ianuarie și 18 ianuarie.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Cu cine a petrecut Paul revelionul după declarațiile despre Roxana. Bărbatul s-a afișat cu o altă femeie

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 8 își exprimă părerea la cald despre rezultatul publicului.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți! Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Când începe sezonul 9 Mireasa. Data când Simona Gherghe îi prezintă pe noii concurenți... Mireasa: Confesiuni. Bia, în lacrimi în timp ce vorbea despre doamna Anina. Ce a mărturisit pentru prima dată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x