Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Cu cine a petrecut Paul revelionul după declarațiile despre Roxana. Bărbatul s-a afișat cu o altă femeie

Paul, soțul Roxanei de la Mireasa sezon 6, s-a afișat cu o altă femeie de Revelion. Ce fotografie au publicat în mediul online.

colaj foto paul si roxana mireasa Galerie
Paul, soțul Roxanei de la Mireasa sezon 6, s-a afișat cu o altă femeie de Revelion. Ce fotografie au publica în mediul online. | Antena 1

După ce Paul și Roxana au pornit un „război” al declarațiilor, bărbatul pare că a depășit momentul. Cei doi au anunțat recent că s-au despărțit, dar separatea s-ar fi produs în urmă cu mai multe luni, fiecare invocând probleme la celălalt. În timp ce conflictul este departe de a se sfârși, Paul s-a afișat cu o nouă femeie.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Cum o „amenință” Paul pe Roxana în urma acuzațiilor pe care i le-a adus. Ce anunț a făcut

Cu cine a petrecut Paul revelionul după declarațiile despre Roxana. Bărbatul s-a afișat cu o altă femeie

Deși nu a oferit prea multe detalii despre cum arată viața lui în prezent, Paul a redistribuit o imagine care a pus fanii Mireasa pe jar. Bărbatul s-a afișat cu o altă femeie în mediul online, chiar în noaptea dintre ani.

Încă soțul Roxanei și Camelia, așa cum o cheamă pe fată, s-au fotografiat într-o ipostază apropiată, zâmbind. Bruneta pare fericită în compania fostului concurent Mireasa, dar cei doi nu au dezvăluit mai multe despre adevărata relație dintre ei, lăsând astfel loc de interpretări.

În plus, cu o zi în urma, bărbatul a publicat la Instastory o imagine din tren, în drum spre munte, în care aceeași tânără apărea etichetă.

De asemenea, tot prin intermediul unui story, el le-a făcut urările de Anul Nou prietenilor lui virtuali. „Un am nou cât mai bun tuturor! Multă sănătate și fercitire”.

Citește și: ”Minte! Nu l-am înșelat” Replica Roxanei după acuzațiile făcute de Paul. Ce s-a întâmplat între cei doi de s-a ajuns la separare

Paul și Roxana s-au căsătorit în Finala Mireasa, sezon 6

Roxana și Paul s-au cununat în Finala Mireasa sezon 6. Cei doi au spus un ”DA” plin de emoții.

„Roxana, iubita mea. Vreau să-ți spun că te iubesc din tot sufletul meu și mi-aș dori ca întreaga viață să fii lângă mine. Promit să fiu alături de tine la bine, dar mai ales la greu. Amândoi am pornit cu suferințe din trecut dar le-am vindecat și cu siguranță vom fi foarte fericiți împreună pe viitor, iar tu mama copiilor mei. Te iubesc enorm și îți promit că voi fi lângă tine orice ar fi”, a spus Paul care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de emoții

„Când am venit la această emisiune nu credeam că o să-mi găsesc pe cineva. Dar Dumnezeu mi te-a arătat și m-am îndrăgostit la prima vedere. Am venit cu teama de iubire. Momentul când mi-am dat seama că te pot piede a rupt acea teamă și ți-am spus că te iubesc. Să știi că în oglinda mea te vd o viață întreagă și te voi iubi și după ce anii o să treacă”, a spus Roxana.

Cei doi au spus „DA” din tot sufletul. Cu toate acestea, la un an distanță, ei au anunțat oficial despărțirea, deși sunt încă soț și soție.

Ioana și Marius de la Mireasa sezon 8, surpriză de proporții din partea susținătorilor. Ce a apărut pe contul fetei... Când începe sezonul 9 Mireasa. Data când Simona Gherghe îi prezintă pe noii concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x