Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. De ce Maria și Antonio nu vor locui de acum împreună, deși sunt căsătoriți. Care e motivul

Antonio și Maria au decis să nu locuiască momentan împreună. Iată cum vor proceda și de ce au luat această decizie.

maria si antonio la mireasa confesiuni Galerie
Antonio și Maria au decis să nu locuiască momentan împreună. Iată cum vor proceda și de ce au luat această decizie. | Antena 1

Maria și Antonio, câștigătorii Mireasa sezon 7, au ales cum vor trata începutul căsniciei lor și apropierea băiatului de Amir, fiul concurentei.

De ce Maria și Antonio nu vor locui de acum împreună, deși sunt căsătoriți. El rămâne la Constanța

Întrebați cum vor gestiona acum situația cuplului lor și cu Amir, Maria a zis: ”Cu răbdare și cu grijă. Abia s-a terminat această experiență pentru noi și o să luăm lucrurile treptat. Clar, o să meargă să-i vadă pe ai lui și eu o să petrec timp cu Amir și vom căuta să închiriem ceva. Luăm lucrurile ușor ușor”.

”Eu am spus, nu vreau... Nu văd ca de acum încolo să stau la Constanța. Decât vara aceasta, cât mai e, să mă bucur de vacanță. Nu am mai avut o vacanță de mult așa și ea să vină în timpul ăsta. Să mergem la Constanța, după la București. Dar eu aș vrea să mă mut în București, cred că sunt mult mai multe oportunități de job aici. Nu aș vrea să mă întorc în Anglia, mi-a ajuns, nu cred că este pentru mine. La București este mai ușor să-ți găsești un job”, a zis Antonio.

Întrebați dacă nu se tem că acest lucru îi va distanța, ei au zis că nu este cazul. ”Încrederea o câștigi în timp, că ești la distanță sau nu. Și nu știu, să fii 2-3 zile și 2-3 zile la București. Nu cred că 3 zile e o perioadă atât de lungă, să zici că se răcesc lucrurile. Sunt dispus să vin și eu la București, până se vor rezolva lucrurile, vedem ce oportunități apar”, a mai adăugat băiatul la Mireasa Confesiuni. Episodul integral este AICI.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Maria și Antonio au spus ce alt cuplu ar fi meritat să câștige marele premiu al sezonului 7

Un nou sezon Mireasa: Confesiuni, disponibil pe AntenaPLAY

Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă a platformei AntenaPLAY, continuă cu un nou sezon, cel de al treilea, ce îi va avea protagoniști pe concurenții tăi favoriți din cele șapte sezoane Mireasa.

Săptămânal vor fi lansate două interviuri, iar primul poate fi urmărit începând cu data de 11 iulie 2023 pe canalul exclusiv dedicat emisiunii de pe platforma AntenaPLAY.

În cadrul interviurilor- confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 7 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa: Confesiuni. Maria și Antonio au spus ce alt cuplu ar fi meritat să câștige marele premiu al sezonului 7... Mireasa: Confesiuni. Cum i-a afectat pe Maria și Antonio refuzul părinților băiatului de a veni la cununia civilă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x