Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Laura, mesaj emoționant la scurt timp de la Finală: „Mi-e dor de tine”. Cui i s-a adresat tânăra

Laura a devenit activă pe rețelele sociale imediat după ce a părăsit emisiunea Mireasa. Fosta concurentă a sezonului 9 Mireasa a transmis în online un mesaj pentru susținători, dar și unul pentru o persoană dragă pe care a cunoscut-o în emisiune.

Galerie
Laura, mesaj frumos pentru doamna Mariana, la scurt timp de la Finala Mireasa | Antena 1

Persoana dragă căreia Laura i s-a adresat este doamna Mariana. Laura i-a transmis prin intermediul rețelelor sociale un mesaj emoționant doamnei Mariana. Tânpra i-a spus mamei lui Albert că deja îi e dor de ea și i-a mulțumit pentru tot sprijinul oferit în cadrul emisiunii Mireasa: „Îți mulțumesc că ai fost alături de mine, mi-e dor de tinee, Mariana”, a spus fata. Chiar dacă Laura și Albert s-au despărțit, tânăra a rămas în relații bune cu mama fostului iubit.

De asemenea, Laura s-a adresat și susținătorilor cu un mesaj: „Vă pupă micuța voastră! Am început să mă bucur de tot ce am în jur! Să aveți o săptămână frumoasă!”, a scris Laura pe rețelele sociale.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Antonia si Cristian, prima apariție împreună în afara emisiunii: „Ați venit împreună sau separat?”

Cum a fost parcursul Laurei în sezonul 9 Mireasa

Articolul continuă după reclamă

Laura a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente ale sezonului 9 Mireasa. Tânăra a fost votată intens de telespectatorii emisiunii de-a lungul sezonului 9. De foarte multe ori, Laura a fost Mireasa Săptămânii, având parte de sprijinul susținătorilor. Din păcate, Laura nu și-a găsit jumătatea în cele șase luni de competiție, ea trecând prin două povești de dragoste eșuate. La începutul sezonului 9 Mireasa Laura a intrat într-o relație cu Cristian, dar cei doi nu au fost pe aceeași lungime de undă, mai ales când tânăra se aștepta să vadă gesture de tandrețe și de atenție din partea băiatului și nu le primea.

Citește și: În ce ipostază romantică au apărut Elena și Valentin de la Mireasa, pentru prima oară după finală. Cum s-au filmat cei doi

Doamna Daniela a blocat timp de o săptămână interacțiunea dintre fiul ei și Laura, iar atunci a avut loc și despărțirea inițiată de băiat. După un timp, Laura s-a apropiat de Albert, iar cei doi au ajuns să formeze un cuplu. Fiul doamnei Mariana și Laura s-au despărțit cu puțin timp înainte de Finala Mireasa, considerând că nu se potrivesc. Laura și Albert au rămas în relații de prietenie și au dansat împreună în Finala sezonului 9. În timp ce despre relația cu Cristian fata a spus că nu vrea să-și amintească, despre cea cu Albert a spus că a fost o relație frumoasă. Laura și mama lui Albert s-au înțeles foarte bine și au legat o relație de prietenie, în ciuda despărțirii dintre tânără și fiul doamnei Mariana.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Laura, deranjată că Albert a ignorat-o și a petrecut timp cu Andrada și Adriana

Mireasa, sezon 9. Antonia si Cristian, prima apariție împreună în afara emisiunii: „Ați venit împreună sau separat?”... Mireasa, sezon 7. Daiana, imagine emoționantă cu ecografia băiețelului ei și al lui Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x