Căutare Live

Mireasa: Confesiuni episod 2. Alina și Valentin au spus numele celui mai antipatic coleg de competiție. Cine e

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 au făcut confesiuni în cel mai nou show AntenaPlay: Mireasa: Confesiuni. Cei doi finaliști au spus cine a fost cel mai antipatic coleg de competiție.

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 au făcut confesiuni în cel mai nou show AntenaPlay: Mireasa: Confesiuni. Cei doi finaliști au spus cine a fost cel mai antipatic coleg de competiție.

Antena 1

Când au fost întrebați care a fost cea mai antipatică persoană din competiție, Alina și Valentin au răspuns împreună: doamna Dana.

Alina și Valentin au spus numele celui mai antipatic coleg de competiție

”Cumva ruptura la mine, că eu la început se vedea că m-am împrietenit cumva cu ea, a fost în momentul în care nu i-a convenit ceva a început să dea în mine. Prima dat am zis ”hai, trecem peste”, a doua oară s-a întâmplat la fel și Valentin atunci a zis ”Alina, dar tu chiar nu vezi?!”, am zis ”hai să las” și după aia făcea asta cu toată lumea. De acolo au început jigniri, vorbea pe la colțuri. Ajungeam în fața materialului, zicea că nu mai zice nimic.”, a spus Alina la Mireasa: Confesiuni episodul 2.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au răspuns Sabrina și Perneș când au fost întrebați despre Nora. Reacția lor, în direct pe Instagram

”Pentru mine a fost o persoană antipatică de la începutul competiției, dar nu m-a interesat că e vorba despre o mamă. Pentru mine nu este un exemplu a a lua, de la începutul competiției, pentru felul în care s-a comportat față de Alina. Eu vedeam cum vorbește, stilul ei. Nu am considerat unele bune sfaturile ei.”, a zis și Valentin.

Clipul integral, care are mai bine de o oră, poate fi urmărit AICI. Hai să vezi cum răspund Alina și Valentin la cele mai interesante întrebări.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.
Tot ce vrei e să dai PLAY!

Cum a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5

Alina a pășit în casa Mireasa cu gândul că după trei luni ea va părăsi competiția. Nu se aștepta să-și găsească pe cineva, cu atât mai puțin să se și căsătorească.

De cealaltă parte, Valentin spera să-și găsească aleasa. Dintre toți băieții, el a fost cel mai reținut și a preferat să analizeze mult înainte să își arate interesul pentru o fată. Asta i-a adus critici din partea celorlalți, care au considerat că nu place pe nimeni și doar se joacă.

La început, Valentin a fost deschis și a ieșit la două date-uri cu Larisa. Nu s-au înțeles și curând el a înțeles că altcineva se afla în gândurile sale. Era vorba despre Alina, pe care a și început să o curteze.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese s-au pozat la plajă, într-o ipostază neașteptată. Cât de fericiți sunt împreună

Și Leo a fost interesat să o cunoscă pe Alina. Încă de la început, acesta a susținut că e singura fată pe care o place. Nu a fost reciproc și după ce Alina a fost sinceră cu el, băiatul a zis că nu se va apropia de altă tânără. A făcut-o totuși, chiar de două ori în casa Mireasa.

Așa a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin. Ambii reticenți și cu garda sus, au avut parte de multe certuri și neînțelegeri. Dorința de a se impune în fața celuilalt și de a nu pierde controlul i-a făcut, nu o dată, să se certe urât și să facă pași înapoi.

După multe discuții, au înțeles că nu este vorba despre un joc de putere și au lăsat garda jos. Bineînțeles, certurile nu au dispărut și cei doi lucrează la acest aspect.

Un moment fericit în relația lor a fost logodna. Valentin și-a învins teama de înălțime și a cerut-o pe Alina într-un mod inedit. Cei doi au sărit cu parașuta și la sol îi aștepta un banner pe care scria ”Vrei să fii soția mea?”. Când l-a văzut, fata a început să țipe. Valentin tremura tot și a fost încântat atunci când iubita lui a spus ”DA”.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Anda și Leo, imagini de senzație de la plajă. Ce declarație de dragoste i-a făcut pe nisip iubita lui

Din acel moment, cei doi au părut că încep să se echilibreze și certurile nu au mai fost atât de dure. Tinerii au ținut cont și de sfaturile psihologului Edi Puiu și odată cu deschiderea ușilor, relația lor a devenit tot mai armonioasă.

Un eveniment care demonstrează acest lucru a fost depunerea actelor, când Alina nu a avut actele în regulă și logodnicul ei a înțeles situația. Asta în ciuda faptului că nu s-ar fi putut cununa în Finala Mireasa sezon 5.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, noi detalii despre relația lor. Ce au transmis cei doi pe rețelele de socializa... Mireasa: Confesiuni episodul 2. Ce i-a zis Sabrina Alinei când au plecat spre locul unde s-a ținut Finala...
Ultimele știri
x