Căutare Live

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au răspuns Sabrina și Perneș când au fost întrebați despre Nora. Reacția lor, în direct pe Instagram

Sabrina și Perneș au făcut un live pe rețelele de socializare și au discutat deschis cu fanii lor despre mai multe subiecte importante.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au răspuns Sabrina și Perneș când au fost întrebați despre Nora. Reacția lor, în direct pe Instagram

Antena 1

Sabrina și Perneș petrec foarte mult timp împreună și de curând au vorbit despre planurile lor de viitor, dar și despre Nora, care ar fi vorbit de rău despre ei. Fanii le-au adresat mai multe întrebări, iar ei nu s-au dat înapoi de la răspunsuri.

Sabrina și Perneș au vorbit deschis despre relația lor. Ce au spus despre Nora și Doamna Dana

Sabrina și Perneș au explicat faptul că ei nu au nimic cu Nora și nici nu știu dacă fosta concurentă are ceva cu ei, în mod direct. Soția lui Perneș a mai declarat și faptul că, deși de-a lungul timpului, ea a fost blamată că era prietenă cu Larisa și Doamna Dana, ea nu consideră că cele două au avut vreo influență asupra ei.

Sabrina și Perneș par mai apropiați ca niciodată și au făcut un live pe Instagram, unde au explicat faptul că au o relație foarte frumoasă, bazată pe sentimente reale. Cei doi nu s-au ascuns de întrebările fanilor și au explicat cum stau lucrurile în familia lor.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș, cele mai noi detalii despre viața lor de cuplu. Ce au dezvăluit într-un live

„Doamna Simona sau doamna Gabriela? 3,2,1, Doamna Gabriela! Suntem mai confortabili în preajma ei. Ce are Nora cu voi? Nu știm ce are, noi nu avem nimic cu ea. Nu știm. Nu am citit nimic cu ea. Unde e rochia furată de la Alina? Nu a fost furată, a fost o confuzie. Nu știu dacă o să ne uităm la Confesiuni că nu cred că vom avea timp. Eram varză de obosiți.

Azi eram în supermarket și i-am zis că sunt camere și mi-a zis că zici că nu ai mai stat în fața camerelor. Mă deranja că erau ai mei acasă și nu ne păsa de mesajele urâte. Nu am mai repeta experiența asta. Am auzit că am fost influențată de Larisa și de Dana. Nu poți spune asta, nu știu. Dar nu aș avea...mai ales legat de Larisa”, au spus ei.

Cei doi locuiesc la Cluj și au vorbit despre experiența lor în Casa Mireasa. Iată ce au dezvăluit.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana, prima imagine împreună pe contul bărbatului. Ce i-a transmis iubitei sale

„La Cluj suntem acum. Rămân în Cluj, da. A fost o perioadă de 6 luni destul de puternică, emoțională. Pot să dorm până la cât vreau. Era nasol și faptul că te certai cu alții și te împăcai și apoi veneau live-uri și iar trebuia să discuți despre asta. Afară e cum ne-am imaginat, daor că nu am apucat să mâncăm ce vrem că ne-am luat cu altele. Când am fost la gala finală, când trebuia să spunem jurămintele, amândoi am fost că spunem NU, dar când i-am zis că o să fac tot ce am zis. Surpriza a fost că a făcut ce a simțit și ea. Eu mi-aș dori o fetiță. Ne-am mai contrazis pe lucruri cum le facem în casă. Cu o pisică stăm în casă, una mai diferită”, au spus ei.

Tot în cadrul acestui live de pe rețelele de socializare, Sabrina și Perneș au dezvăluit faptul că au hotărât pe loc să se căsătorească, fiindcă niciunul nu avea acest lucru în plan.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese s-au pozat la plajă, într-o ipostază neașteptată. Cât de fericiți sunt împreună... Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, noi detalii despre relația lor. Ce au transmis cei doi pe rețelele de socializa...
Ultimele știri
x