Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni episodul 5. Raluca e convinsă că una dintre fostele concurente îl plăcea pe Ion

Raluca și Ion au fost prezenți la Mireasa: Confesiuni. Cei doi soți cred că Alina a intervenit în relația lor pentru că era atrasă de Ion.

ion si raluca de la mireasa sezon 4 la capriciile iubirii Galerie
Raluca și Ion au fost prezenți la Mireasa: Confesiuni. Cei doi soți cred că Alina a intervenit în relația lor pentru că era atrasă de Ion. | Antena 1

Raluca și Ion au răspuns la cele mai interesante întrebări în episodul 5 Mireasa: Confesiuni.

Mai multe detalii în interviul integral cu Raluca și Ion de la Mireasa: Confesiuni. Materialul are mai bine de o oră și poate fi urmărit AICI.

Raluca e convinsă că Alina îl plăcea pe Ion

Ion a spus că Alina a fost cel mai antipatic coleg de competiție. Și soția lui, Raluca, a fost de acord.

”Eu nu am luat-o ca pe un dușman. Nici nu o simpatizez, nici nu îmi e antipatică. Nu o vreau în prejma mea, să facă parte din grupul meu de prieteni. În schimb, înseamnă treaba asta că îmi e antipatică?! Da, îmi e antipatică, doar că eu mă jucam cu ea. Ea a avut jocul ei acolo în casă, fata ușă de biserică, domnișoară, vai ce pură și sinceră e ea.”, a zis Ion, care a avut planul de a îi strica jocul.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 5. Cum s-a schimbat relația lui Ion cu Raluca după ce au ieșit din competiție

”Alina a fost cel mai antipatic concurent. Mă enervau jocurile ei, la un moment dat și eu am intrat într-un joc de al ei, fără să vreau. La fața cu Ionuț, când eram legat de el. (...) Îi plăcea de Ion și voia să ne despartă, clar. S-a văzut clar că l-a plăcut.”, a afirmat și Raluca, întrebată fiind care a fost cel mai antipatic coleg de competiție.

Mai multe detalii în interviul integral cu Raluca și Ion de la Mireasa: Confesiuni. Materialul are mai bine de o oră și poate fi urmărit AICI.

Despre Mireasa: Confesiuni

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.
Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa: Confesiuni episodul 5. Cum s-a schimbat relația lui Ion cu Raluca după ce au ieșit din competiție... Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina Iacob, o nouă transformare. Cum arată acum fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x