Antena Căutare

Mireasa Confesiuni. Formează Zain și Denisa un cuplu? Cei doi spun adevărul despre relația lor

Zain și Denisa sunt protagoniștii episodului 11 Mireasa: Confesiuni. Cei doi tineri au spus dacă formează sau nu un cuplu.

zain si denisa de la mireasa sezonul 7 Galerie
Zain și Denisa sunt protagoniștii episodului 11 Mireasa: Confesiuni. Cei doi tineri au spus dacă formează sau nu un cuplu. | Antena 1

Zain și Denisa au explicat ce s-a întâmplat între ei după ce s-au întâlnit în afara casei Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 2. Cum arată acum Ștefania, fosta iubită a lui Mihai. Cât de schimbată este

Formează Zain și Denisa un cuplu? Cei doi spun adevărul despre relația lor

Cei doi tineri au spus că nu s-au sărutat, însă au încercat să se cunoască mai bine. Au realizat că nu sunt compatibili.

”Nu suntem un cuplu. Așteptați alt răspuns? Nu, nu suntem împreună. Am răspuns și în mediul online. Nu suntem împreună. Am încercat să ne cunoaștem, dar nu formăm un cuplu”, a zis Denisa.

Întrebați ce nu a funcționat, ea a spus: ”Temperatura, nu știu. E posibil să fi fost prea cald. Ce e mult strică (n.r. pasiune)”.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Cât a crescut fiica Giovanei și a lui Sese. Fosta concurentă a publicat o imagine adorabilă cu Selina

”E sexy și e frumoasă, dar nu trebuie să fac cuplu cu toate fetele sexy și frumoase. Suntem prieteni, ne înțelegem bine”, a completat Zain. Denisa s-a ținut de glume: ”El nu mă vrea în viața lui”.

Zain a adăugat că Denisa este și deșteaptă: ”Are serviciu bun, e fată bună, de familie bună, are șefă bună.” Fosta concurentă a explicat că lui Zain îi place să se comporte cineva superior, dar pentru ea e ”prea mult”.

”E prea zvăpăiat și vrea să-și impună punctul de vedere în orice privință. Întotdeauna să fie ca el”, a mai declarat Denisa.

”Prima dată când am ieșit cu ea, a fost la 2 dimineața prima întâlnire. A venit ea târziu și am fost cu ea la restaurant.”, a povestit Zain. Denisei nu i-a plăcut comportamentul pe care l-a avut acesta față de personalul locației. Denisa susține că Zain a fost arogant, dar au continuat să vorbească.

Episodul integral poate fi urmărit în AntenaPLAY.

Un nou sezon Mireasa: Confesiuni, disponibil pe AntenaPLAY

Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă a platformei AntenaPLAY, continuă cu un nou sezon, cel de al treilea, ce îi va avea protagoniști pe concurenții tăi favoriți din cele șapte sezoane Mireasa.

Săptămânal vor fi lansate două interviuri, iar primul poate fi urmărit începând cu data de 11 iulie 2023 pe canalul exclusiv dedicat emisiunii de pe platforma AntenaPLAY.

În cadrul interviurilor- confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 7 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa sezonul 2. Cum arată acum Ștefania, fosta iubită a lui Mihai. Cât de schimbată este... Mireasa: Confesiuni. Cel mai antipatic concurent în viziunea Denisei și a lui Zain. Pe cine a numit concurenta: ”E alt o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x