Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Cât a crescut fiica Giovanei și a lui Sese. Fosta concurentă a publicat o imagine adorabilă cu Selina

Fiica Giovanei și a lui Sese crește pe zi ce trece. Câștigătoarea sezonului 5 Mireasa a publicat o fotografie absolut adorabilă cu Selina.

Colaj cu Giovana și Sese Galerie
Câștigătoarea sezonului 5 Mireasa a publicat o fotografie absolut adorabilă cu Selina. | Instagram & Antena 1

Cei care au apreciat cuplul Sese-Giovana în timpul sezonului 5 Mireasa se bucură în continuare de evoluția lor ca familie. Fanii au putut vedea cât de mult a crescut fiica lor și cât de frumoasă este, pentru că fosta câștigătoare a sezonului 5 Mireasa a publicat o imagine adorabilă cu Selina.

În imaginea postată de Giovana pe contul ei de Instagram fanii au putut vedea chipul gingaș al Selinei.

Imaginea adorabilă cu chipul fiicei Giovanei și a lui Sese

De asemenea, Giovana se vede ș ea în imagine, ținându-și la piept fetița care pare că zâmbește.

Giovana și Sese au devenit pentru prima dată părinți în luna ai 2023, iar tânărul a dat vestea nașterii fiicei sale printr-un mesaj emoționant:

„Cea mai frumoasă zi din viața noastră. Pe 22.05.2023 a venit să își întâlnească părinții, fetița noastră frumoasa și sănătoasă. Am cele mai frumoase și puternice fete, sunt foarte mândru de ele. Vă iubesc mult, fetele mele!”, a transmis fericitul tată după nașterea ficei sale.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Ce semnificație are numele Hurrem, ales de Giovana și de Sese pentru fiica lor

„Cel mai dulce îngeraș să aveți grijă de ea”, „Cea mai mare fericire a unei mame este sa și strângă îngerașul în brațe! Sa fiți sănătoși și binecuvântați!”, „Superbă și Minunată Prințesa!!”„Prințesa frumoasă și iubită a familiei Seserman!!”, sunt câteva dintre comentariile scrise de fani pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Giovana și Sese

Încă din prima clipă, Giovana a știut că Sese este alesul. Inițial, ea nu a vrut să spună cine este băiatul pe care îl place. Asta a lăsat loc de interpretări pentru că mamele și fetele au considerat că Aron este băiatul pe care fata îl place. Nu a fost așa, era vorba despre Sese și Giovana și-a arătat clar intențiile.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Surpriza pe care i-a făcut-o Giovana lui Sese de ziua lui. Ce i-a transmis fosta câștigătoare soțului său

De cealaltă parte, Sese a fost mai reținut și a așteptat să cunoască tinerele din casa Mireasa. În cele din urmă a făcut două alegeri: Giovana și Nora. La început a fost mai apropiat de Nora și asta nu i-a picat deloc bine celei care avea să îi devină soție.

Giovana i-a atras atenția de câteva ori și Sese a simțit cât de mult îl place. A decis să dea o șansă poveștii lor și așa a început viața lor împreună. De-a lungul parcursului competițional, Giovana și Sese au format un cuplu armonios. Nu au lipsit certurile, mai ales cele cauzate de gelozia celor doi parteneri, însă ușor-ușor s-au echilibrat și au ajuns să știe cum să gestioneze aceste momente.

Mireasa, sezon 5. Alina și Valentin au dezvăluit sexul copilului. Foștii concurenți au spus la nuntă dacă vor avea fată ... Mireasa sezonul 2. Cum arată acum Ștefania, fosta iubită a lui Mihai. Cât de schimbată este...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x