Antena Căutare

Mireasa Confesiuni. Gabriela Cristea, dezvăluiri despre munca sa de prezentator TV la Mireasa - Capriciile Iubirii

Gabriela Cristea este o prezentatoare de televiziune extrem de iubită, care s-a făcut remarcată prin aparițiile sale în emisiunile de divertisment de la posturile de televiziune din România. Ea a oferit recent un interviu pentru emisiunea "Mireasa - Confesiuni", unde a vorbit despre show-ul matrimonial Mireasa și despre emisiunea pe care o moderează Mireasa - Capriciile Iubirii.

Mireasa Confesiuni. Gabriela Cristea, dezvăluiri despre munca sa de prezentator TV la Mireasa - Capriciile Iubirii Galerie
Mireasa Confesiuni. Gabriela Cristea, dezvăluiri despre munca sa de prezentator TV la Mireasa - Capriciile Iubirii | Mireasa Confesiuni

Într-un nou episod de Mireasa Confesiuni, disponibil pe AntenaPlay, Gabriela Cristea a vorbit despre show-ul matrimonial Mireasa.

Gabriela Cristea a început cariera sa în televiziune în 2002, când a devenit prezentatoare pentru postul de televiziune Antena 1. De atunci, ea a prezentat numeroase emisiuni de divertisment și a devenit una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România.

În interviul pentru "Mireasa - Confesiuni", Gabriela Cristea a vorbit despre experiența sa în televiziune și a împărtășit câteva amintiri din cariera sa. De asemenea, ea a vorbit despre relația sa cu publicul și cu toți concurenții care trec pragul emisiunii de la Antena Stars, Mireasa - Capriciile Iubirii.

Cum explică Gabriela Cristea comportamentul “ciudat” când fanii Mireasa o opresc pe stradă: “Nu sunt cu nasul pe sus, nu știu cum sa mă comport cu oamenii pe care nu îi cunosc”

În interviul acordat recent pentru emisiunea "Mireasa - Confesiuni", Gabriela Cristea a vorbit despre comportamentul ei “ciudat” atunci când este oprită pe stradă de fanii ei din emisiunea "Mireasa - Capriciile Iubirii". Ea a spus că nu este cu nasul pe sus, ci pur și simplu nu știe cum să se comporte cu oamenii pe care nu îi cunoaște.

Aceasta a explicat că, deși este o persoană deschisă și iubește să își cunoască fanii și să îi întâlnească în persoană, uneori se simte copleșită atunci când este oprită pe stradă de către oameni pe care nu îi cunoaște. Ea a spus că nu știe cum să reacționeze în astfel de situații și de aceea poate părea distantă.

Întrebată dacă este oprită de fani, acesta a povestit: “Da mi se întâmplă și recunosc că nu este cea mai bună chestie care mi se întâmplă pentru că nu sunt chiar atât de sociabilă chiar cu toată lumea și nu pentru că aș fi cu nasul pe sus, ci pentru că nu prea știu cum să mă port cu oamenii pe care nu îi cunosc. Nu prea știu de unde să-i apuc… Dar, una peste alta, m-am obișnuit, pentru că fac asta de foarte mulți ani și înveți odată cu trecerea timpului”, a spus Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa Confesiuni. Simona Gheghe, dezvăluiri despre show-ul matrimonial Mireasa și începuturile sale în televiziune

Cum răspunde Gabriela Cristea celor care zic ca ar trebui sa prezinte emisiunea Mireasa

Reporterul întreabă: Sunt foarte mulți care te plac. Primesc foarte multe mesaje, inclusiv pe internet se scrie că ești un foarte bun moderator, că ești imparțială. Pe de altă parte, sunt și ceilalți care spun că de fapt, tu ai favoriți. Că nu ești ok să fii la cârma emisiunii. Alții spun că tu ar fi trebuit să prezinți mireasa și să duci tradiția mai departe. Alții că e mai bine la capricii. Cum simți tu toată?

“Ce să zic mă flatează cele în care sunt lăudată, le analizez pe cele care sunt negative și în rest, cred că fiecare trebuie să-și ia propriile decizii atunci când vine vorba și de job și de lucrurile pe care dorește să le facă. Sinceră să fiu cred că mi se potrivește mai bine emisiunea de la Capricii, pentru că are și o latură așa mai de dedesubturi, nu știu cum să spun așa mai…. de hai să nu zicem, să ne punem poalele în cap, că nu e cazul, dar mie îmi place să scormonesc și să mă duc departe departe. Știi nu doar așa să fie. La Mireasa, lucrurile sunt mai așezate și am făcut câteva ediții și la Mireasa și mi-a plăcut foarte mult și n-a fost niciun fel de problemă. Dar Capriciile au așa o altă latură”.

Gabriela Cristea dezvăluie ce i se spune în cască în timpul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii

Reporterul întreabă: Observat că sunt foarte mulți telespectatori care se întreabă asta, există un script după care tu te iei la?

"În emisiune, da, există un script cronologic, orice emisiune are un script cronologic. Uite, și tu ai acolo un cartonaș și tu îmi faci cartoanele, de ce îmi pui întrebarea asta? Da și există un script, pentru că noi avem un timing și oamenii nu știu că la noi lucrurile se întâmplă așa la 19:30. De fapt, la 19:25. Trebuie să fim platou, pentru că atunci când s-a făcut și 30, există cineva în cască care te numără 3, 2, 1 și ești pregătit? Nu ești pregătit, trebuie să intri în direct și vezi tu ce mai faci mai departe. Au fost momente când, de exemplu, nu s-a încărcat primul material din emisiune și a trebuit să umpli ttot timpul acela până când…. Se întâmplă uneori să fie probleme tehnice. Sunt, păi nu când a murit tot sistemul de a crăpat regia de casă și aproape 24 de ore, nu chiar atât, nu, au fost vreo 12 ore când n-am putut să facem emisia efectiv, adică se pot întâmpla și situații din astea neprevăzute și există un script.

Există ca și timing, ca să știi și fiecare bucată din emisiunea are o structură, adică sunt bucăți mai mari în care intră 2 materiale și se discută pe marginea lor. Sunt bucăți mai mici de un singur material și se discută pe marginea lor. Pe lângă partea editorială pe care o face producătorul și îți mai spune diverse chestii pe care tu nu le știi, că poate se întâmplă în timp real, nu știu cine plânge în casă. După ce a plecat de la Capricii.

Și cred că e important ca oamenii să știe și atunci vine producătorul și îmi spune în cască vezi că X plânge și tu știi că ai subiectul respectiv și vrei să renunți cât mai repede.

Producătorul spune în cască ai 3 minute de vorbit ai 5 minute de vorbit, nu te poți întinde, pentru că televiziunile comerciale au niște contracte pe care trebuie să le respecte, pentru că noi din asta suntem plătiți. Și atunci, da, există acel script”, a spus Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa Confesiuni. Simona Gherghe a dezvăluit cum se face castingul la Mireasa: “Televiziunea nu e pentru oricine”

Mireasa Confesiuni. Simona Gherghe a dezvăluit cum se face castingul la Mireasa: “Televiziunea nu e pentru oricine”... Mireasa sezon 6. Mesajul Ralucăi după finala în care s-a căsătorit cu Alex. E prima reacție a tinerei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x