Antena Căutare

Analiză asupra concurenților din casa Mireasa! Cuplurile, întrecere în declarații despre relațiile lor! „Ne iubim cu adevărat” – Video

Cuplurile din casa Mireasa s-au întrecut în declarații, în fața camerei, explicând, succint, cine sunt, ce simt și ce își doresc.

„Ne iubim cu adevărat și suntem suflete pereche. Orice încercare pe care am avut-o de-a lungul timpului am trecut-o cu brio și ne-am apropiat și mai mult și ne-am format în cuplul puternic de astăzi. Ne-am comportat natural și am arătat sentimente.

Ne place să dansăm și să ne trăim viața la maxim. Iubirea ne dă curaj și speranță să începem o viață nouă împreună, de la zero. Marele premiu ne dă posibilitatea să avem o nuntă de vis și să pornim cu dreptul. Suntem cel mai vechi cuplu din casă. Vrem să avem, o experiență frumoasă”, a spus Armando Rădulescu. Urmăriți și celelalte declarații, în clipul de mai sus!

Moment intim între Lică și Petronela, în casa Mireasa! Ce i-a dezvăluit el despre Andreia. „Cum aș putea?” – Video

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Moment intim între Lică și Petronela, în casa Mireasa! Ce i-a dezvăluit el despre Andreia. „Cum aș putea?” – Video... Moment șocant la „Mireasa”! Lică le-a lăsat mască pe Andreia și Petronela! I-a oferit inelul uneia dintre ele! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x