Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Mireasa

LUNI-VINERI | ora 14.00

Moment intim între Lică și Petronela, în casa Mireasa! Ce i-a dezvăluit el despre Andreia. „Cum aș putea?” – Video

Un moment intim s-a petrecut între Lică și Petronela, în casa Mireasa. Cei doi au stat la masă împreună și și-au făcut câteva dezvăluiri. El a explicat ceva despre Andreia.

Prietenia dintre Lică și Petronela este foarte strânsă și uneori poate fi confundată, undeori, cu o relație amoroasă.

„Prea puține cupluri din casă au activitățile noastre, cum ne facem noi. Noi chiar ne comportăm ca un cuplu”, a spus Petronela.

„Asta am zis, când a fost cu Andreea – eu vreau să mănânc cu tine, iar tu mănânci cu prietena. Păi cum pot să te descopăr eu și să te înțeleg?”, i-a răspuns Lică.

Lică, o încurcătură amoroasă! Nu știe cui să ofere inelul! Să fie Petronela? |Video

Petronela i-a spus că, din punctul ei de vedere, căsătoria „nu e un lucru de joacă” și că ea crede că la „Mireasa” oamenii se pot cunoaște mai bie decât în viața de zi cu zi.

Petrecerea burlăcițelor în casa "Mireasa"! Ale se mărită cu Ionuț |Video

„Căsătoria nu este un lucru de joacă, din punctul meu de vedere. Nu timpul este important, ci calitatea lui. Poate că afară, într-un an de zile, nu poți să cunoști omul la fel de mult cum îl poți cunoaște aici”, a spus ea.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
🏡 Intră în casă MIREASA și urmărește-i pe concurenți LIVE, 24/24, pe canalul special, pe AntenaPlay ▶️ antenaplay.ro/live/mireasa . ✅ Plus ediții integrale, aici > https://antenaplay.ro/mireasa

Site emisiunii este https://a1.ro/mireasa

Facebook >> https://www.facebook.com/mireasa.antena1official/

YouTube >> https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro