Antena Căutare

Mireasa Măștile Iubirii, 23 februarie 2023. Mama Irinei a mustrat-o pe doamna Loredana pentru cele spuse la adresa fiicei sale

Irina de la Mireasa sezon 7 se bucură de sprijinul mamei sale, care a intervenit telefonic la Măștile Iubirii pentru a o ”mustra” pe doamna Loredana pentru cele spuse ieri.

colaj de imagini cu irina si doamna loredana la mastile iubirii 23 februarie 2023 Galerie
Irina de la Mireasa sezon 7 se bucură de sprijinul mamei sale, care a intervenit telefonic la Măștile Iubirii pentru a o ”mustra” pe doamna Loredana pentru cele spuse ieri. | Antena 1

Doamna Loredana a fost deranjată de faptul că Irina l-a întrebat pe Dani dacă a vrut să o sărute pe Denisa și a discutat apoi cu alți concurenți din casă despre acest subiect.

”Pe mine m-a deranjat că el a spus că nu vrea să joace. De ce l-ai băgat în joc?”, spunea aceasta pe terasă. Irina a ieșit la scurt timp și a încercat un dialog: ”Hai gura. Pentru mine ești un zero barat. Hai lasă-mă. Pe bune, ai venit să te măriți... Te ia tata.”, a zis doamna Loredana.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Reacția mamei lui Andrei după ce Simona a oprit cunoașterea într-un mod dur

Mama Irinei a mustrat-o pe doamna Loredana pentru cele spuse la adresa fiicei sale

Doamna Ana, mama Irinei, a intervenit telefonic pentru a îi atrage atenția doamnei Loredana asupra limbajului folosit la adresa fiicei sale.

”Situația nu e chiar bună, doamna Loredana. Ați vorbit foarte urât de ea. Dacă a întrebat pe Dani de Denisa, ea doar a întrebat. Așa la televizor vă arată cum sunteți educată. Ea a făcut de show acolo. La mine în casă nu se intră cu cizmele de cauciuc, e curat. Nu fac eu, face ea că eu nu sunt acasă”, a spus doamna Ana.

”Nu spun că băiatul nu e educat, dar dumneata nu ești educată”, a mai afirmat mama Irinei. Aceasta a îndemnat-o să-și ceară scuze față de Irina. ”Fata mea e educată. Ei au venit acolo la un show, nu au televizor, telefon”, a mai adăugat doamna Ana.

”Eu nu spun că Irina e ideală, dar ea nu are mama să o apere”, a mai comentat aceasta, ca o săgeată către doamna Loredana.

Citește și: Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Ionuț i-a spus Denisei că vrea să doarmă cu ea și puțin mai târziu o săruta pe Andreea

Ce vezi la Măștile Iubirii de la Antena 1

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, Gabriela Cristea le aduce telespectatorilor Mireasa – Măştile iubirii, un fusion între emisiunea Mireasa, de la Antena 1 şi Mireasa – Capriciile iubirii, aftershow-ul difuzat pe Antena Stars.

Printre noutăţile pe care le va aduce Mireasa – Măştile iubirii se numără interviuri 1 la 1 atât cu concurenţii din casă aflaţi într-o stare de spirit sau o situaţie mai specială, cât şi cu persoane din exterior, dar relevante pentru show-ul de la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 februarie 2023. Ionuț este interesat să o cunoască pe Denisa. Ce au vorbit tinerii

Totodată, Gabriela va merge în vizită la foşti concurenţi iubiţi de publicul reality show-ului matrimonial şi le va aduce telespectatorilor noutăţi din vieţile acestora. Pe lângă acestea, gazdei show-ului i se vor alătura în platou atât specialişti în relaţiile de cuplu, cât şi vedete din show-biz-ul românesc, care fie vor împărtăşi publicului din experienţele personale, fie vor veni pur şi simplu pentru a le face o surpriză concurenţilor.

Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Reacția mamei lui Andrei după ce Simona a oprit cunoașterea într-un mod dur... Mireasa sezon 7. Părinții Andreei, prima reacție după ce Ionuț a dormit cu fiica lor și a sărutat-o. Săgeți către Denisa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x