Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 1 august 2024. Povestea tumultoasă de viață a lui Sorin care le-a zguduit pe fete: „Am fost arestat”

Sorin de la Mireasa sezon 10 a dezvăluit că a fost arestat. Concurentul a făcut închisoare timp de aproape 3 ani, după ce viața lui a luat o turnură complet neașteptată. Ce s-a întâmplat și de la ce a pornit totul.

Galerie
Sorin de la Mireasa sezon 10 a dezvăluit că a fost arestat. Concurentul a făcut închisoare timp de aproape 3 ani, după ce viața lui a luat o turnură complet neașteptată | Antena 1

Fetele l-au cunoscut pe Sorin și povestea lui de viață le-a șocat. Tânărul a dezvăluit că a fost arestat, iar povestea lui de viață pare desprinsă dintr-un scenariu de film.

„Vă previn că Sorin este gata să își pună pe masă toate experiențele plăcute și neplăcute, nu vrea să care după el o povară. Vrea să fie sincer, asumat, să spună de la început cum stă treaba”, a anuțat Mirea Vaida înainte de a începe filmulețul de prezentare al lui Sorin.

Sorin de la Mireasa sezon 10 a dezvăluit că a fost arestat. Ce s-a întâmplat

Sorin de la Mireasa sezon 10 a dezvăluit că în urmă cu 7 ani a consumat substanțe interzise și a fost arestat pentru comercializare. Concurentul și-a asumat întreaga poveste și a dezvăluit că a preferat să recunoască totul pentru a nu mai avea niciun secret.

„Pe vremea când eram stuent, am întâlnit anumiți oameni care veneau din medii periculoase. Se ocupau cu comercializarea de substanțe interzise. Eram un copil, imatur. Am picat în plasa lor. Am început să consum canabis, să vând droguri. Consecințele au fost dezastruase. Am pierdut 3 ani din viața mea

„Am fost arestat. După care am fost plasat în control judiciar ca să îmi pot încheia studiile. M-am judecat aproape doi ani de zile. Am absolvit facultatea cu brio, după care am fost condamnat cu executare. Acest grup de băieți au fost prieteni, s-au unit împotriva mea. Nu am avut vânzare autorizată, nu am avut flagrant pe numele meu, doar vorba și denunțul.

„Am trimis dosarul la CEDO și l-au acceptat. Eu am fost condamnat pentru droguri de mare risc, dar eu vindeam doar canabis. Au ajuns la concluzia că statul român trebuie să mă despăgubească.

„Familia mea a avut mult de suferit. Părinții meu s-au îmbolnăvit”, a mai adăugat Sorin.

El a făcut închisoare în Dublin, 5 luni de zile și apoi, în țară, în mai multe pușăcării timp de 2 ani. Sorin câștigat la CEDO pentru că încadrarea faptei lui a fost greșită și a primit o pedeapsă mai mare decât merita.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Premiera noului sezon o aduce în faţa telespectatorilor pe Mirela Vaida, cea care îi va ţine locul Simonei Gherghe la începutul noului sezon, la Antena 1.

„Am primit cu nostalgie, cu bucurie şi cu emoţie propunerea de a începe acest sezon Mireasa. Îi voi ţine locul colegei noastre, Simona, pentru o perioadă scurtă de timp, care îşi va prelungi astfel puţin vacanţa. Eu sunt legată de proiectul acesta, căci aşa a început colaborarea mea cu Antena 1, în urmă cu aproximativ 14 ani, un proiect care mi-a adus satisfacţii şi relaţii cu foştii concurenţi care rămân pe viaţă. Experienţa în sine a acestui show este una unică. Abia aştept să cunosc noii concurenţi, luni, în direct la Antena 1, începând cu ora 14.00 şi le spun doar atât: să se bucure că au această şansă de a face parte dintr-un reality show de succes şi să trăiască momentul, pentru că sunt la vârsta la care îşi permit să experimenteze, mai ales că nu ştii niciodată când poţi să îţi găseşti marea iubire!”, a declarat Mirela Vaida, care a mai spus: „Iar din 19 august, vă dăm întâlnire zilnic, în faţa micilor ecrane, cu un nou sezon al emisiunii Acces Direct, la Antena Stars!”.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

De asemenea, Concursul Mireasa - Iubire de 10 se defășoară în perioada 08.07.2024 – 23.08.2024. Pe 23 august, în emisia live de Mireasa, se va anunța câștigătorul concursului. Intră pe https://iubirede10.a1.ro/, completează formularul cu datele personale și încarcă o fotografie prin care să exprimi ce înseamnă iubirea de 10 pentru tine.

Mireasa sezon 10, 1 august 2024. Bogdan a povestit un moment greu din trecutul său. Cu ce viciu s-a luptat... Mireasa sezonul 9. Imaginile care i-au făcut pe fani să se întrebe dacă Laura și Albert s-au împăcat. Cei doi au plecat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x