Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 1 octombrie 2024. Ce au discutat Robert și Ramona, atunci când au rămas singuri, la film! Ce a ieșit la iveală

În ediția din 1 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 au ieșit la iveală noi informații importante după discuția avută de Robert cu Ramona, la task-ul vizionării filmului.

Galerie
Descoperă ce au vorbit Robert și Ramona despre Tess, în ediția din 1 noiembrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

La petrecerea de sâmbătă seară, Robert a acceptat s-o țină în brațe pe Ionela și se pare că acest lucru a stârnit numeroase reacții în casa Mireasa, căci despărțirea de Tess e încă „proaspătă”.

Duminică, Ramona a profitat de faptul că a rămas singură cu Robert la task-ul vizionării filmului și a putut astfel să îi pună numeroase întrebări ce au scos la iveală informații importante.

Ce au discutat Robert și Ramona, atunci când au rămas singuri, la film! Ce a ieșit la iveală, în ediția din 1 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Duminică seara, în urma unui task, Robert și Ramona a urmărit împreună un film, dar curiozitatea concurentei îl abătea pe concurent de la film.

„Robert, ești sigur pe alegerea făcută de tine?”, a fost întrebarea pusă de Ramona.

„Nu am făcut nicio alegere”, s-a apărat tânărul.

„Cu Ionela. Îți place?”, a explicat concurenta.

Citește și: Mireasa sezon 10, 1 octombrie 2024. Simona a lansat un atac dur la adresa Ionelei. Concurenta, criză uriașă de nervi

„Nu am ales-o. Nu îmi place. Știu că am ținut-o în brațe, dar eram conștient. Dacă Tess nu m-a băgat în seamă și a zis că nu mai vrea să fie cu mine, acum ce pot să fac? Merg mai departe! Tu ce ai fi făcut în locul meu?”, a zis el.

„Păi, uite, nu știu dacă ai aflat, dar eu nu mai vorbesc cu Stelian. Cred că v-a spus și vouă. Nu m-am îndreptat nimeni pentru că nici nu am…Să simt ceva pentru cineva din casă. La el ba e albă, ia e neagră și lasă-mă în puii mei”, a zis tânăra, replică la care Robert a spus că același lucru a simțit și el cu Tess.

Citește și: Mireasa sezon 10. Alexandru a dat cărțile pe față și a spus ce se întâmplă între el și Daiana, de fapt. Ce a recunoscut

Ramona nu s-a lăsat, ci a continuat să îl descoasă pe concurent, ca să afle ce și-a propus acesta în perioada apropiată, dar și ce altă concurentă îi place.

Concurentul și-a deschis sufletul în fața concurentei și a spus ce l-a supărat sau deranjat la fosta relația: „Am făcut filmări la Capricii cu ea când mă bârfea, în ultima săptămână m-a făcut să mă simt ca și când sunt cel mai defect om. Nu zic că nu am și eu defete și probleme, dar nici chiar așa de exagerat. Ca orice om. Tot ce făceam nu îi plăcea. Să mă schimb cu totul, cum voia ea, nu pot”.

Tânărul a spus că nu are de gând să se întoarcă la Tess, dar nici nu simte ceva pentru Ionela.

Ce discuții au urmat apoi în platoul emisiunii Mireasa sezonul 10, din 1 octombrie 2024? Află totul urmărind clipul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10, 1 octombrie 2024. Simona a lansat un atac dur la adresa Ionelei. Concurenta, criză uriașă de nervi... Mireasa sezon 10, 1 octombrie 2024. Ce gest complet neașteptat a făcut Raul față de Isabelle. Simona Gherghe, reacție in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x