Antena Căutare

Mireasa sezon 10. Alexandru a dat cărțile pe față și a spus ce se întâmplă între el și Daiana, de fapt. Ce a recunoscut

Descoperă ce confesiuni a făcut Alexandru despre el și despre relația cu Daiana în ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii.

Galerie
Descoperă ce a dezvăluit Alexandru la Mireasa-Capriciile iubirii | Antena 1

Relația dintre Alexandru și Daiana pare să stea tot mai mult sub semnul incertitudinii în ultima perioadă. În ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, concurentul a dat cărțile pe față și a spus ce simte pentru Daiana, de fapt.

Ce confesiuni a făcut Alexandru despre el și despre relația cu Daiana în ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii

A fost un sfârșit de săptămână important pentru Daiana și Alexandru, căci petrecerea i-a surprins pe cei doi discutând despre adevăratele lor sentimente și așteptări de la relație și de la viitor. Camerele de supraveghere au surprins dialogul purtat de cei și imaginile au fost difuzate în ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 10.

La un moment dat, tânăra a simțit nevoia să plece, reproșându-i faptul că mai ușor să vorbești despre sentimente atunci când nu le ai.

Citește și: Mireasa sezon 10, 30 septembrie 2024. Raul și Izabelle, discuție aprinsă după petrecere. Concurenții, la cuțite

Ulterior, cei doi au încercat să discute iar și Alexandru i-a spus: „Așa sunteți voi, femeile, mai cu nevoi, mai sensibile de la natură”.

Cei doi au făcut iar schimb de păreri și și-au dat silința să explice ce simt cu adevărat.

„E interesant, totul mă face să mă simt confuz aici, creierul parcă ia totul ca pe un joc aici. De asta mi se pare interesant. Mă debusolează creierul, parcă mă ia la mișto. Nu vrei să știi ce gânduri am în cap. Creierul îți trimite mesaje și tu le accepți sau le refuzi”, a mai mărturisit concurentul.

Din discuție în discuție, Daiana a ajuns la un subiect sensibil și anume dorința ei de-a avea o căsnicie unită, cu dpoi părinți pentru viitorii copii ai săi. Pentru cei care nu știu, părinții fetei sunt despărțiți și acest lucru a afectat-o de-a lungul vieții.

În ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, Daiana și Alexandru au stat de vorbă cu invitații din platou și astfel au ieșit la iveală noi detalii despre cei doi.

„Ce e așa de rău în UK? Dacă ea a spus că te-ar urma acolo, tu de ce ai mai încercat să îi pui întrebări? Tu stai acolo de 8 ani, ce e așa de rău acolo?”, a fost una din întrebările primite de concurent.

„Te simt pe tine într-un fel ezitant, pare că nu vrei să mergi mai departe să ai o familie”, a zis Paula Chirilă.

„Da, e strict din partea mea. Nu am aceleași emoții, nu m-am îndrăgostit. Daiana nu merită să o mint”, a mărturisit concurentul.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video din ediția din 30 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10, 30 septembrie 2024. Stelian și Ramona au avut parte de o discuție tranșantă. Ce și-au spus, fără rețin... Mireasa sezon 10. Ce a recunoscut Stelian după ce a petrecut seara cu Alexia. Ce a mărturisit concurenta, de față cu toț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x