Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 1 octombrie 2024. Tess și Robert au avut parte de o confruntare cu scântei! Simona Gherghe a intervenit

Robert și Tess au avut parte de o confruntare, la scurt timp după ce concurentul a fost filmat ținând-o în brațe pe Ionela, la petrecerea. Descoperă ce și-au reproșat cei doi în ediția din 1 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Galerie
Au ieșit scântei între Tess și Robert în ediția din 1 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

După ce s-au despărțit, între Robert și Tess a rămas o relație tensionată și totul a culminat cu petrecerea de sâmbătă, atunci când tânărul a ales să o țină în brațe pe Ionela. Chiar și Simona a răbufnit pe seama acestui fapt, iar Ramona l-a descusut pe tânăr dacă are intenții serioase în privința Ionelei.

Apoi, în ediția din 1 octombrie 2024, Tess și Robert au avut parte de o confruntare cu scântei.

Tess și Robert au avut parte de o confruntare cu scântei! Ce și-au spus, în ediția din 1 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Robert a simțit că Tess se comportă cu el ca și cum ar fi ultimul om. Cei doi au avut o discuție după materialul despre apropierea dintre el și Ionela, moment în care Tess i-a spus cum vede ea situația și că îl consideră o persoană imatură emoțional.

În ediția de ieri a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, cei doi au discutat din nou ca să lămurească niște lucruri. Apoi, după emisiune, cei doi au discutat și singuri, în privat.

Citește și: Mireasa sezon 10, 1 octombrie 2024. Ce au discutat Robert și Ramona, atunci când au rămas singuri, la film! Ce a ieșit la iveală

„Ți se pare frumos ce ai făcut? Pentru Ionela, zic! I-ai pus mâna pe fund!”, a zis Tess, ca să explice de ce au existat reacții puternice după petrecerea de sâmbătă.

„Eu ți-am zis cum mă comport eu în relații, nu cum sunt eu când nu am obligații, cum mă comport când sunt în club”, a încercat el să explice.

„Dar aici nu ești în club! Ai dat dovadă de foarte multă imaturitate emoțională. Mă abțin de multă vreme să ți-o spun. Ești foarte imatur din punct de vedere emoțional, asta am văzut toată săptămâna. Dacă tu așa de te coomporți cu o femeie, îi dai speranță unui om…”, a spus Tess supărată.

Citește și: Mireasa sezon 10, 1 octombrie 2024. Simona a lansat un atac dur la adresa Ionelei. Concurenta, criză uriașă de nervi

„Greșeala nu a fost doar din partea mea, avea cap să gândească și ea. Poate am greșit și eu că am dat apă la moară (…) Zici că sunt cel mai maare dușman al tău”, a explicat concurentul.

Ulterior, Tess a discutat Alexia despre situație, concurenta explicând ce simte.

„Se bucură că a scăpat de mine! Sunt atâtea femei care ar accepta cum sunt”, a fost replica lui Robert, în platoul emisiunii Mireasa, sezonul 10, ediția din 1 octombrie 2024.

Simona Gherghe a disuctat cu cei doi concurenți, care și-au aruncat din nou replici acide. Ionela a spus că a înțeles unde a greșit, însă Robert nu a fost dispus să vadă unde a greșit.

„Tu vrei să vezi doar ce-ți convine. Tu ai un orgoliu foarte mare”, a zis Simona Gherghe.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 1 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 ca să vezi ce replici și-au aruncat cei doi.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10, 1 octombrie 2024. Ce gest complet neașteptat a făcut Raul față de Isabelle. Simona Gherghe, reacție in...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x