Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 2 octombrie 2024. Daiana și Alexandru s-au despărțit după lungi discuții. Ce a făcut mătușa Tamara

După foarte lungi discuții, Alexandru și Daiana s-au despărțit. Descoperă ce detalii au ieșit la iveală în ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Daiana și Alexandru s-au despărțit după lungi discuții. Cei doi au decis să dea cărțile pe față și să recunoască unul față de celălalt care le sunt adevăratele sentimente. Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 2 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10, dar și ce reacție a avut mătușa Tamara după toate cele întâmplate în casă.

Daiana și Alexandru s-au despărțit după lungi discuții. Ce s-a aflat și ce reacție a avut mătușa Tamara, în ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

În ultima perioadă, relația dnitre Daiana și Alexandru a părut să fie greu încercată de tot felul de discuții interminabile. Văzând că nu găsesc o soluție, cei doi au decis să pună punct relației lor. Cuvintele au fost dureroase.

„Nu sunt îndrăgostit, dar asta nu înseamnă că nu simt ceva pentru tine”, a recunoscut tânărul.

Citește și: Mireasa sezon 10, 2 octombrie 2024. Ce temeri a avut Ionela, după ce Simona a lansat un atac dur la adresa ei. Ce a dezvăluit

„Dar ce simți, Alex? Oricum noi doi nu suntem compatibili, din ce spui tu. Și pe tine te deranjează lucrurile astea. Poți spui direct ce vrei, ca să înțeleg ce vrei?!”, a spus tânăra.

„Vreau să încheiem relația”, a fost răspunsul lui Alexandru.

Ulterior, Daiana și-a deschis inima în fața lui Tess, aceasta din urmă oferindu-Ii sfaturi utile și importante.

Citește și: Mireasa sezon 10, 2 octombrie 2024. Isabelle și Raul, scandal de proporții! Și-au adresat replici dure. Ce au putut să zică

Mătușa Tamara l-a conolat pe Alexandru și a încercat să îl facă să își dea seama ce simte cu adevărat, dacă mai există vreo șansă pentru relația lor.

Durerea tinerei a fost atât de mare încât cu greu și-a putut stăpână lacrimile la miezul noății. Mătușa Tamara a fost cea care i-a șters lacrimile și a încercat s-o consoleze.

În ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10, Simona Gherghe a discutat cu cei doi concurenți și noi informații au ieșit la iveală. Urmărește clipul video de mai sus ca să descoperi detalii.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10, 2 octombrie 2024. Isabelle și Raul, scandal de proporții! Și-au adresat replici dure. Ce au putut să z... Mireasa sezon 10, 2 octombrie 2024. Mihai a transmis un mesaj neașteptat pentru o fostă concurentă. Despre cine e vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 octombrie 2024. George a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 octombrie 2024. George a câștigat suma de 3.500 de lei Marti, 01.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x