Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 2 octombrie 2024. Isabelle și Raul, scandal de proporții! Și-au adresat replici dure. Ce au putut să zică

Ediția din data de 2 octombrie a emisiunii Mireasa, sezonul 10. Raul dădea de înțeles că Isabelle se ferește de atitudinea Simonei, dar tânăra nu era de acord cu cele spuse de concurent și s-a enervat când i-a auzit afirmațiile.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat între ei în ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Isabelle și Raul s-au certat iar după ce concurentul a spus despre ea că se teme de Simona și că evită să o contrazică. Totuși, tânăra s-a enervat și a răbufnit, explicând motivele atitudinii sale și arătând că tânărul s-a înșelat. Vezi ce s-a întâmplat în ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

În ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 au fost difuzate imagini cu o nouă ceartă între Raul și Isabelle. Se pare că totul a pornit de la părerea acestuia, care consideră că Isabelle se ferește de atitudinea Simonei. Mai mult decât atât, tânărul a declarant că îi place faptul că Simona e directă și spune tot ceea ce gândește. Totuși, Isabelle a părut foarte deranjată de cele zise de Raul și reacțiile ei nu au întârziat să apară. Astfel, cei doi au ajuns să se certe din nou.

Isabelle și Raul s-au certat din nou, după ce concurentul și-a spus părerea despre Simona. Ce s-a întâmplat în ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Recent, Raul a dat de înțeles că Isabelle se cam ferește de atitudinea Simonei, mai ales după ce aceasta a lansat un atac dur la adresa Ionelei. Vă reamintim că sâmbătă, deși era proaspăt despărțit de Tess, el a acceptat să o țină în brațele lui pe Ionela și acest lucru a scos-o din sărite pe Simona, care a criticat din plin gestul făcut de blondină.

„Eu am observat că atunci când Simona se ceartă cam nimeni nu intervine pe lângă ea, toate se retrag. Ultima dată când Simona a vorbit cu Ramona și Simona dădea în Isabelle și ea dădea în Ramona, nu în Simona. Înțelegi ce vreau să zic? Mie îmi place se Simona că dă cărțile pe față”, a zis Raul.

Citește și: Mireasa sezon 10, 2 octombrie 2024. Ce temeri a avut Ionela, după ce Simona a lansat un atac dur la adresa ei. Ce a dezvăluit

Apoi, la Mireasa-Capriciile iubirii, Isabelle și-a exprimat nemulțumirile cu privire la aceste păreri și afirmații făcute de Raul și a încercat să explice care e părerea ei, de fapt.

„De asta nu vreau să am o relație cu tine, uite ce gândire ai, că îmi e frică de Simona”, a zis ea supărată.

Ulterior, Isabelle și-a menținut starea de nervozitate și a discutat cu fetele din casă despre situație: „Eu nu mai suport chestiile astea de le face Raul, de asta îl evit”.

Apoi, cei doi au ajuns să se confrunte și să se certe din nou, cei doi aruncându-și reproș după reproș: „Tu crezi că dacă te-am pupat vreau să fiu cu tine?!”.

Citește și: Mireasa sezon 10. Tatăl lui Sorin, intervenție telefonică acidă. Ce a zis despre Simona, fără reținere. Ce a făcut mama tânărului

„Încearcă să mă eviți, pleacă”, a strigat tânărul la ea.

„Tu nu mă lași în pace, lasă-mă! Nu te vreau în viața mea! Nu am pățit niciodată așa ceva”, a fost replica fetei.

„Ce te agiți așa?! Vezi să nu îți pocnească o venă la cap!”, a zis tânărul.

Au fost mai multe „reprize” de certuri și schimburi acide de replici. Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 2 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10, 2 octombrie 2024. Ce temeri a avut Ionela, după ce Simona a lansat un atac dur la adresa ei. Ce a dezv... Mireasa sezon 10, 2 octombrie 2024. Daiana și Alexandru s-au despărțit după lungi discuții. Ce a făcut mătușa Tamara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 octombrie 2024. George a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 octombrie 2024. George a câștigat suma de 3.500 de lei Marti, 01.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x