Antena Căutare

Mireasa sezon 10. Tatăl lui Sorin, intervenție telefonică acidă. Ce a zis despre Simona, fără reținere. Ce a făcut mama tânărului

Tatăl lui Sorin a avut o intervenție telefonică destul de acidă la Mireasa-Capriciile iubirii. Ce reacție neașteptată a avut mama concurentului, în ediția din 1 octombrie 2024 a show-ului matrimonial.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 1 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii | Antena 1

După ce Ionela a stat în brațele lui Robert după ce tânărul se despărțise recent de Tess, Simona i-a adresat câteva cuvinte dure Ionelei, criticând-o pentru gestul făcut. Între ele s-a lăsat cu un schimb acid de replici.

Ulterior, tatăl lui Sorin a avut o intervenție telefonică destul de acidă la Mireasa-Capriciile iubirii, ediția din 1 octombrie 2024. Simona a fost afectată și nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Tatăl lui Sorin a avut o intervenție telefonică acidă la Mireasa-Capriciile iubirii. Ce reacție neașteptată a avut mama concurentului

În ediția din 1 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, Gabriela Cristea a încercat să îi explice Simonei faptul că atitudinea ei revoltată și plină de replici acide la adresa Ionelei nu este un comportament potrivit.

„Nu am de gând să mint și să spun că eu nu obișnuiesc să fac asta, să arăt cu degetul. Înainte de-a avea reacția asta necontrolată, de care nu sunt mândră deloc, am încercat să o sfătuiesc pe Ionela în bine”, a zis concurenta.

Citește și: Mireasa sezon 10. Simona a fost criticată pentru cum s-a purtat cu Ionela. Ce i-a zis Gabriela Cristea, de față cu toți

„În binele pe care îl vedeai tu. Să vă spun un lucru: noi avem tendința să îi judecăm pe oameni trecând experiențele lor prin filtrul propriei noastre vieți, ceea ce este total greșit”, a zis Gabriela Cristea.

Ulterior, pe fondul acestui context tensionat, tatăl lui Sorin a avut o intervenție telefonică ce a lăsat „urme” în sentimentele Simonei.

Citește și: Mireasa sezon 10. Ce a recunoscut Stelian după ce a petrecut seara cu Alexia. Ce a mărturisit concurenta, de față cu toți

„Să fie mai atent, pentru că el a plecat de acasă să caute o fată ca să își facă o familie și copii, nu e plecat de acasă să fie psihologul lui Simona, să o vindece că are ea o problemă. Mi se pare normal să fie lângă ea, dar să fie și ea lângă el. Dacă e dragoste să fie dragoste, dacă nu atunci să îl lase în pace! El și-a spus probleme lui care a avut-o, a fost un băiat sincer, corect, tot așa putea să spună și Simona, că are o problemă și că nu poate să treacă peste ea, nu să își bată joc de copilul meu și de muierea mea. Pentru ce să plângă ea? Ea nu vrea să recunoască, dar ea a văzut teatrul de vrea să-l joace Simona, dar nu vrea să-l supere pe Sorin. Dar eu nu sunt nici Sorin, nici Anișoara, eu am o vârstă, sunt trecut prin viață și ce văd eu vede toată lumea! Uitați-vă pe Facebook, a explodat! Se vede că joacă teatru”, au replicile dure ale bărbatului.

Sorin a criticat atitudinea tatăl lui și a explicat care sunt sentimentele lui și cum alege să se raporteze la această situație cu părintele lui, dar și cu partenera sa. Ce reacție complet neașteptată a avut mama concurentului?

Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția din 1 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10. Simona a fost criticată pentru cum s-a purtat cu Ionela. Ce i-a zis Gabriela Cristea, de față cu toți... Ce a spus Bia de la Mireasa sezonul 8 despre Stelian. Gluma i-a intrigat pe internauți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 octombrie 2024. George a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 octombrie 2024. George a câștigat suma de 3.500 de lei Marti, 01.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x