Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 23 august 2024. Daiana a confruntat-o pe fata care „îi face ochi dulci” lui Alexandru. Ce dovezi are

Daiana a confruntat-o pe „rivala” ei. Concurenta a mers direct la fata pe care o bănuiește că îl place pe Alexandru și i-a spus ceea ce crede despre ea.

Galerie
Daiana a confruntat-o pe Raluca. De ce crede fata că îl place pe Alexandru | Antena 1

După o săptămănă în care Daiana a spus că o suspectează pe una dintre fete că îi aruncă priviri lui Alexandru, și-a luat inima în dinți și a confruntat-o pe rivală. Daiana a mers la Raluca și i-a spus ceea ce crede cu adevărat și i-a prezentat „dovezile”.

Daiana a confruntat-o pe Raluca. De ce crede fata că îl place pe Alexandru

Fiind sigură că Raluca îl place pe Alexandru, Daiana a mers direct să o confrunte.

„Nu voiam să zic lucrurile astea, dar da, la tine mă refeream. Nu vreau să acuz până nu văd ceva. Chiar voiam sa te întreb dacă îți place de el, sincer?”, a spus Daiana.

„De ce crezi asta?”, a întrebat uimită Raluca.

„Prima dată când am venit, când i-am făcut loc, tu i-ai făcut o remarcă: ce parfum ai, a doua zi: ce energie negativă îmi transmiți. După, cu melodiile, mi-a trimis mie, ție și Casandrei. Apoi nu am simțit că tu ai simți ceva, dar în seara petrecerii, am simțit că te-ai schimbat față de mine. Că te uiți foarte urât la mine și frumos la el. A doua zi mi-ai zis că nu vrei să vorbești cu mine. Am văzut că stăteai pe lângă el și îl miroseai. Ai zis când ai plecat de aici: o să-i suțin pe Ana și Mihai, și pe voi, ironic”, a explicat Daiana.

„Chiar nu e nicio chestie. Uită-te în ochii mei. Nu, nu, nu! Scoate-ți asta din minte! Nu îmi place de Alexandru, nu e un băiat urât, dar nu e genul meu. Cum poți să crezi asta? Mie îmi e drag de tine. Eu am niște stări proaste și sunt foarte încărcată”, a mai spus Raluca.

În gala din 23 august 2024, Alexandru a dezvăluit și el ceea ce crede despre această situație. „Nu am simțit. Primele două situații chiar am crezut că are ceva cu mine. Eu chiar i-am spus că în ultimul timp pare mai sociabilă. Nu neapărat cu mine. Nu am considerat-o pe Raluca ca o posibilă parteneră”.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

Mireasa sezon 10. Ce l-a făcut pe Stelian să se apropie iar de Ramona, de fapt: „Aveți o relație deschisă?”... Mireasa sezon 10, 23 august 2024. Ana și Mihai s-au sărutat. Cei doi s-au declarat un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x