Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 3 septembrie 2024. Ce a văzut Raul pe contul Daianei, înainte să intre în casă. S-a lăsat cu o discuție acidă

În curtea băieților, Raul făcea dezvăluiri neașteptate despre conturile de Instagram ale fetelor din competiție. Se pare că tânărul a studiat profilurile acestora, chiar înainte să intre în casa Mireasa sezonul 10.

Galerie
În curtea băieților, Raul făcea dezvăluiri neașteptate despre conturile de Instagram ale fetelor din competiție | Antena 1

O nouă discuție a stârnit interesul băieților în casa Mireasa sezonul 10. Raul a deschis un subiect ce a generat controverse în emisiune. Acesta le-a spus celorlalți concurenți că a vizitat, din curiozitate, conturile de Instagram ale fetelor din casă.

„Aparențele înșală! Dacă vă uitați la niște Story-uri vă puneați mâinile în cap. Nu vin aici să fac râcă, n-am cum să vă zic ce am văzut în afara casei. Ele poate se mândresc cu pozele alea, eu m-am speriat”, a spus tânărul în fața colegilor de competiție.

Concurenții au încercat să își dea cu părerea despre fetele din casă, încercând să ghicească cine este tânăra care l-a surprins într-un mod negativ pe Raul.

Citește și: Mireasa sezon 10, 3 septembrie 2024. Stelian a primit o scrisoare de la mama lui, după ce a format un cuplu cu Ramona. Ce i-a zis

„Raluca avea chiar un profil frumos și cuminte”, a mai spus tânărul.

„Au fost niște TikTok-uri cu descrieri ciudate, la niște fete. Vă dau exemplu: „Câteodată nu vorbești cu niciun băiat și câteodată cu 5 băieți”, dar nu vă zic la cine. N-am cum să spun așa ceva, nu am venit să arăt cu degetul”, a dezvăluit Raul.

„Pe tiktok mi-a apărut o postare a Ramonei în genul ăsta”, a punctat Robert.

Discuția băieților a generat replici dure între Daiana și Raul în emisia de marți din Mireasa sezonul 10, de pe 3 septembrie 2024

De fapt, videoclipul pe care l-a văzut Raul a fost cel al Daianei. Discuția dintre băieți a generat un conflict în emisia de marți, 3 septembrie 2024, de la Mireasa sezonul 10. Concurenta nu s-a mai putut abține și i-a spus tânărului că este vorba doar despre un trend în online.

S-a lăsat cu replici acide între cei doi. Simona Gherghe a ținut să intervină pentru a calma spiritele din platou. De asemenea, Raul a simțit nevoia să cedeze în fața concurentei.

„Prefer să mă retrag, nu mai zic nimic”, a spus tânărul.

Citește și: Mireasa sezon 10, 3 septembrie 2024. Simona Gherghe, avertisment pentru Gabriel și ceilalți concurenți. Ce a urmat în platou

„Tu te sărutai cu o fată?”, a fost întrebarea neașteptată a Simonei Gherghe pentru Daiana.

De asemenea, și Isabelle a povestit că are o activitate intensă pe TikTok. Prezentatoarea TV a fost uimită la aflarea veștii că tânăra a câștigat 5 mii de dolari din live-uri în doar 4 zile.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

Mireasa sezon 10, 3 septembrie 2024. Stelian a primit o scrisoare de la mama lui, după ce a format un cuplu cu Ramona. C... Mireasa sezon 10. Doamna Ioana i-a cerut lui Gabriel să solicite ieșirea din competiție. Cum a putut să reacționeze băia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x