Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 3 septembrie 2024. Simona Gherghe, avertisment pentru Gabriel și ceilalți concurenți. Ce a urmat în platou

În ediția de marți din Mireasa sezonul 10, 3 septembrie 2024, Simona Gherghe a dat un avertisment pentru Gabriel și ceilalți concurenți. O nouă ceartă din casa băieților a făcut-o pe prezentatoarea TV să treacă la fapte.

Galerie
În ediția de marți din Mireasa sezonul 10, 3 septembrie 2024, Simona Gherghe a dat un avertisment pentru Gabriel și ceilalți concurenți | Antena 1

Situație tensionată în casa băieților. Gabriel a intrat într-un nou conflict cu ceilalți concurenți. Totul a pornit de la o întrebare inofensivă pusă de Stelian. Fiul doamnei Ioana a izbucnit de nervi și a reacționat imediat.

„Vrei și tu să mănânci ouă? Fac pentru toți”, l-a întrebat Stelian.

„Nu vreau, îmi fac singur. Eu îmi gătesc singur. Nu vorbești așa cu mine, ai 20 de ani, ești cu 7 ani sub mine. Te dai cocoș și ești cioară. Îmi face el ouă, că eu nu știu să-mi fac singur”, a răspuns Gabriel, vizibil nervos.

Raul a ținut să intervină în cearta dintre ei. Acesta a specificat că nu poate să înțeleagă comportamentul colegului său. De asemenea, Stelian și-a stăpânit cu greu nervii în fața camerelor de filmat, după ce Gabriel a aruncat cu jigniri.

Citește și: Mireasa sezon 10. Reacția psihologului Eduard Puiu la povestea lui Tess. Ce a spus specialist despre drama fetei

„Te rog eu, potolește-te!”, a spus iubitul Ramonei.

Ceilalți concurenți s-au amuzat copios pe seama discuției dintre Gabriel și Stelian. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată atunci când fiul doamnei Ioana și-a făcut apariția în fața lui Alexandru, făcând un gest neașteptat față de colegul său.

„Bă, ariciule! Moldovean nespălat”, i-a spus Gabriel lui Alexandru.

„Tu nu-mi dai cu degetul în față!”, i-a specificat concurentul.

Alexandru a încercat să rezolve conflictul cu Gabriel, însă eforturile sale nu au avut rezultate. Până și Simona Gherghe s-a simțit nevoită să intervină în disputa dintre băieți, în ediția de marți, 3 septembrie 2024, de la Mireasa sezonul 10.

Simona Gherghe, avertisment pentru Alexandru și ceilalți băieți din casă în ediția Mireasa sezonul 10 de pe 3 septembrie 2024

Prezentatoarea TV s-a decis să pună capăt certurilor dintre concurenți. Așadar, aceasta a luat măsuri în ceea ce privește replicile acide dintre băieți și conflictele în care Gabriel a fost protagonist.

„Eu nu înțeleg ce se întâmplă, nu mi-e clar! Ce este cu atitudinea asta? Cum să facem să nu mai fie discuțiile astea? Vă dau un avertisment. Dacă se mai întâmplă ceva o să trec la sancțiuni”, a mărturisit Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 10. Ce a putut să le spună Mihai băieților din casă, după despărțirea de Ana. Ce a deranjat-o pe Isabelle

De asemenea, doamna Ioana a fost pusă să își dea cu părerea despre atitudinea fiului său. Femeia și-a găsit cu greu cuvintele, spunându-le celorlalți concurenți să-i lase băiatul în pace și să-l ignore.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

Mireasa sezon 10. Reacția psihologului Eduard Puiu la povestea lui Tess. Ce a spus specialist despre drama fetei... Mireasa sezon 10, 3 septembrie 2024. Stelian a primit o scrisoare de la mama lui, după ce a format un cuplu cu Ramona. C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x