Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 5 septembrie 2024. Mama Ramonei și mama lui Stelian, schimb de replici dure în online. Reacția băiatului

Mama lui Stelian s-a arătat siderată de acuzațiile pe care fosta soacră a Ramonei i le-a adus acesteia, în contextul în care tânăra este într-o relație cu Stelian. Mama Ramonei i-a scris pe Facebook mamei lui Stelian și au ieșit scântei.

Galerie
Mama Ramonei și mama lui Stelian, schimb de replici dure în online | Antena 1

„Eu sunt siderată și nu pot să-mi imaginez că există așa persoane cu numele de mamă. Eu încă nu pot să-mi revin și încă mă gândesc la Stelian car enu are nicio reacție. Eu ca părinte am vrut să-I pun niște semne de întrebare. Nu o să-l mai avertizez! Dacă el e fericit cu această Ramona și nu vede în jurul lui… decizia îi aparține. Eu l-am crescut frumos să-și aleagă o fată ca el. Nu am cuvinte, sunt pur și simplu blocată. Pentru mine Stelian nu mai este cel care a fost”, a spus mama lui Stelian.

Mama Ramonei i-a scris pe Facebook mamei lui Stelian. Cele două doamne și-au adus jigniri, iar Stelian a fost vizibil afectat de imaginile pe care le-a văzut.

Mama Ramonei și mama lui Stelian, schimb de replici dure în online: „Ești dusă cu pluta!”. Reacția băiatului când a văzut ce jigniri și-au adus cele două: „Să-ți iasă din cap, cucoană, că vei fi cuscra mea!”

„Scumpă cucoană, din mesajul trimis am dedus că faceți parte din pleava societății!”, i-a spus mama Ramonei mama lui Stelian.

„Ești dusă cu pluta! La fel și fii-ta, două nebune”, i-a spus mama lui Stelian mamei Ramonei.

„O să am nevoie de puțin timp să diger toate astea. Nu mă grăbesc în decalrații și în concluzii. Niu cred că-și avea loc toată conversația asta, e prea ieftină! Foarte multe jigniri și nu sunt dispus să tolerez asta! O să stau să analizez mai bine preocesul. Sunt destul de surprins de tot cee ace se petrece!”, a spus Stelian.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Mireasa sezon 10, 5 septembrie 2024. Ce dovezi din telefon a prezentat Ramona pentru a răspunde acuzațiilor fostei soacr... Mireasa sezon 10, 5 septembrie 2024. Simona Gherghe, anunț surpriză la finalul emisiei. Ce veste le-a dat concurenților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x