Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 6 septembrie 2024. Stelian s-a despărțit de Ramona. Fata a încălcat apoi regulamentul. Ce sancțiune a primit

Stelian a decis să pună punct relației cu Ramona după conflictul dintre mamele lor. Cei doi au intrat despărțiți în gala Mireasa de pe 6 septembrie 2024. Simona Gherghe a anunțat o sancțiune pentru fata care a încălcat regulamentul.

Galerie
Stelian s-a despărțit de Ramona | Antena 1

Stelian a fost foarte afectat de conversația plină de jigniri purtată de mama sa și de mama Ramonei.

„Nu mi-am imaginat niciodată așa ceva! Cum să creadă mama că joc un rol? Ce fel de principii că nimic n-am abandonat. Trebuie să diger toate astea! Nu mă așteptam la mama mea să se bage în toate astea”, a spus Stelian.

Ulterior, băiatul a avut o conversație cu Ramona:

„Care-i faza cu maică-ta? Și ce a încercat să transmit, de fapt? Sunt supărat pe maică-ta, să vezi ce pumn în cap îi dau dacă o prind!”, a spus Stelian.

Simona Gherghe a venit cu o precizare în legătură cu discuția din online purtată de mama lui Stelian cu mama Ramonei. Cine a început conversația, de fapt

Simona Gherghe i-a atras atenția lui Stelian pentru limbaj și a venit cu o precizare:

„Acel dialog ne-a fost furnizat de mama lui Stelian, dar apoi am aflat că mama lui Stelian a inițiat conversația. Mama Ramonei ne-a rugat să facem această precizare. Prima dată i-a scris mama ta, Stelian”, a spus prezentatoarea Mireasa.

Fiind bulversat de tot cee ace s-a întâmplat, Stelian a cerut să mai vadă materialul cu conversația dintre cele două mame. Băiatul a făut o listă cu argumente pro și contra pentru despărțirea de Ramona și a ales să se despartă.

Citește și: Mireasa sezon 10, 5 septembrie 2024. Mama Ramonei și mama lui Stelian, schimb de replici dure în online. Reacția băiatului

Cum s-a despărțit Stelian de Ramona. Băiatul a luat decizia separării după conversația acidă dintre mamele lor.

„Nu există să trec peste lipsa de respect la adresa mamei. Dacă mama nu s-ar înțelege cu viitoarea mea parteneră, cel mai probabil aș renunța la relație. Dacă este să fie o relație în viața mea, aș vrea să fie cu niște plusuri. Ramona e foarte indolentă. N-are mari ambiții și perspective. O energie joasă. Mi-e drag așa de ea, pe lâgnă atracția fizică. E drăguț când are inițiativă. Nu sunt de acord cu limbajul pe care mama mea l-a folosit, dar pirncipiile rămân în pinicoare. Chiar dacă Ramona îmi e dragă, sunt duspus să sacrifice relația cu ea. Renunț!”, a spus Stelian în fața camerei, apoi a mers să-i comunice și Ramonei decizia.

„Nu accept lipsa de respect! Nu cred că o să funcționeze asta între noi până la umră! Nu vreau să te rănesc. Nu pot să trec peste anumite lucruri! Aș vrea totuși, măi Ramona, să nu te afecteze atât de tare! Să fii puternică! Să înveți din anumite lucruri! Sper să găsești persoana potrivită sufletului tău!”, a spus Stelian.

„Ok! Apreciez că am venit să-mi spui! Nu mă afectează. Nu e nicio poblemă, măi Stelian! Înțeleg!”, a spus Ramona.

Ramona a încălcat regulamentul casei Mirasa după ce Stelian s-a despărțit de ea. Ce sancțiune a anunțat Simona Gherghe

După ce Stelian i-a comunicat decizia despărțirii, fata a încălcat regulamentul cerând de față cu Tess și Robert să fie votată în gala pentru eliminare.

„Dacă o să aveți posibilitatea să mă votați, vă rog să mă votați!”, a spus Ramona.

Ramona a primit o sancțiune pentru încălcarea de regulament.

„Trebuie să dau o sancțiune. Ramona s-a cerut acasă și a încălcat regulamentul. Ramona, ai imunitate în această gală”, a spus Simona Gherghe.

Mireasa sezon 10, 6 septembrie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii... Mireasa sezon 10, 6 septembrie 2024. Robert o suspectează pe Tess că ar fi atrasă de un alt concurent. Cum a reacționat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x