Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 8 august 2024. Ce reacții dure au avut concurenții, după ce Raluca a servit cina cu ei. Ce au spus despre ea

În ediția din 8 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10, Raluca a fost invitată să servească cina alături de băieți, însă lucrurile nu au mers deloc bine. După ce tânăra a plecat, concurenții și-au exprimat părerea despre ce s-a întâmplat.

Galerie
După ce au luat cina cu Raluca, băieții au purtat numeroase discuții în casa Mireas sezonul 10 | Antena 1

Raluca a fost invitată la cina băieților, însă concurenții au trecut printr-o situație neașteptată atunci când au văzut atitudinea avută de concurentă.

Camerele de filmat au surprins care a fost reacția tinerei, dar și ce discuții au urmat între băieți, în ediția din 8 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10, după ce fata a părăsit casa lor.

Ce reacții dure au avut concurenții, după ce Raluca a servit cina cu ei. Ce au spus despre ea, în ediția din 8 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

În ediția din 8 august 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10, băieții au avut șansa de-a invita o altă concurentă la ei la cină. Vă reamintim că prima fată care a mers la cină a fost Casandra, urmată apoi de Ana. După ce au discutat, concurenții au ajuns la concluzia că de data aceasta vor să o invite pe Raluca. Deși inițial au crezut că este o idee bună, ulterior s-au confruntat cu dificultăți în dialogul purtat cu bruneta.

Citește și: Mireasa sezon 10, 8 august 2024. Raluca a fost la cină în casa băieților, dar ceea ce a urmat i-a lăsat mască. Ce a făcut tânăra

Toți au putut observa atitudinea defensivă a tinerei, deloc dornică să discute, iar ceea ce i-a surprins cu adevărat au fost replicile acide ale acesteia, care a spus despre ea că este „o femeie perfectă, pentru că ea merge la lucru, spală, calcă, face de mâncare, are grijă de copil și oferă și dragoste”.

„Din păcate nu am reușit să îi ridicăm moralul, ea a venit deja implantată cu gândul că ea nu își dorește nimic”, a declarat Ionuț după cină.

„Din păcate nu a fost cea mai bună energie”, a fost părerea lui Stelian.

Citește și: Mireasa, sezon 10. Casandra a fost prima concurentă care a fost invitată în casa băieților, la cină. Ceva neașteptat s-a întâmplat

Ulterior, după ce cina s-a terminat și concurenta a părăsit casa băieților, concurenții au stat de vorbă și au împărtășit păreri despre Raluca, despre atitudinea ei și despre cele întâmplate.

„Din punctul meu de vedere e o persoană puțin complicată. Dacă îl iei pe nu în brațe nu poți să realizezi multe în viață”, a zis Mihai.

„E perete, frate! Mental și-a pus un zid. Încercând să întreții o conversație este un perete...”, a zis unul dintre concurenți.

„Se vede că e fată bună, se vede că a iubit și că e o persoană care iubește și e de casă, dar nici nu poți să nu-ți dai șansa”, a mai adăugat Mihai.

„E clar că există multă suferință în spate. Dar schimbarea vine din interior, trebuie să se schimbe ea”, și-a dat cu părerea Stelian.

Ce alte păreri au mai exprimat concurenții, după ce au servit cina cu Raluca? Află totul urmărind clipul video de mai sus din casa Mireasa sezonul 10, ediția din 8 august 2024.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

De asemenea, Concursul Mireasa - Iubire de 10 se defășoară în perioada 08.07.2024 – 23.08.2024. Pe 23 august, în emisia live de Mireasa, se va anunța câștigătorul concursului. Intră pe https://iubirede10.a1.ro/, completează formularul cu datele personale și încarcă o fotografie prin care să exprimi ce înseamnă iubirea de 10 pentru tine.

Mireasa sezon 10, 8 august 2024. Raluca a fost la cină în casa băieților, dar ceea ce a urmat i-a lăsat mască. Ce a făcu... Mireasa sezon 10, 8 august 2024. Cine este Andrada și ce detalii s-au aflat despre concurentă. Ce trecut are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x