Antena Căutare

Mireasa, sezon 10. Ce a dezvăluit doamna Ioana despre fiul său înainte de plecarea din casă i-a consternat pe toți: „Mi-era frică”

Gabriel a aflat la finalul emisiunii de ieri că va părăsi casa Mireasa, sezonul 10. În competiție a avut loc o situație fără precedent, după ce producția s-a văzut nevoită să supună la votul concurenților soarta unuia dintre ei. Iată ce a dezvăluit mama lui înainte de plecare.

Galerie
Doamna Ioana și Gabriel au părăsit casa Mireasa, sezonul 10 | Antena 1

Gabriel și doamna Ana au părăsit casa Mireasa. Concurentul a fost votat în unanimtate de către fete și băieți să iasă din competiție. Mama sa l-a însoțit.

Citește și: Mireasa, sezon10. Ce părere au părinții Isabellei despre apropierea de Ștefan: „Nu trebuie să-mi placă mie, trebuie să-i placă ei”

Mireasa, sezonul 10. Ce a dezvăluit doamna Ioana despre fiul său înainte de plecarea din casă i-a consternat pe toți: „Mi-era frică să vin aici”

În platoul Capriciile Iubirii s-au difuzat imagini de la plecarea din casă a lui Gabriel și a mamei sale.

Tânărul a îmbrățișat-o pe Simona, dar și pe Ionela. Acesta a sărutat-o pe obraz pe Daiana înainte de a ieși din casă.

Doamna Ana și-a luat rămas-bun de la fiecare concurent și s-a îmbrățișat și cu mamele rămase în competiție.

„Are o atitudine caracteristică lui Gabriel. Am observat genul acesta de atitudine de-a lungul competiției”, spune Gabriela Cristea.

„Mai degrabă e o despărțire a doameni Ioana de concurenții din casa Mireasa, decât de Gabriel”, mai adaugă ea. „Pare destul de afectat de plecarea din casă.”

„Asta și-a dorit casa, și-a dorit ca el să plece”, mai punctează prezentatoarea TV. „În ciuda faptului că el nu și-a dorit asta.”

Înainte de a se supune la vot eliminarea lui Gabriel, doamna Ioana se arăta extrem de dezamăgită de fiul ei.

„Doamne! Nu se poate”, spunea ea. „Vă rog frumos, că nu mai pot!”

„Acum aș face bagajul. Decât să văd mâine materialul mai bine plec acum”, mărturisea mama lui Gabriel. „Nu mai pot!”

„Asta-i picătura care a umplut paharul!” a mai adăugat ea.

În ciuda faptului că Gabriel a invocat imunitatea, Simona Gherghe i-a explicat de ce nu se poate aplica în această situație excepțională, rezultând astfel eliminarea sa din competiție.

În platoul Capriciile Iubirii au pășit pentru ultima oară doamna Ioana și Gabriel, alături de băieții din casă.

„Vă văd cumva de parcă ați răsufla ușurată”, îi spune Gabriela Cristea doamnei Ioana.

„Într-adevăr”, spune ea. „Dar e mai bine pentru noi așa.”

„Nu e o decizie care mă dezavantajează”, susține Gabriel. „Am învăța to grămadă.”

„Nu e o decizie pe care tu ți-ai dorit-o”, a punctat Gabriela Cristea.

„Mi-a fost indiferent”, răspunde el. „Mă bucur că mi-am dat seama că nu trebuie să stai lângă orice fel de oameni.”

Gabriel a nominalizat și persoanele pe care le apreciază totuși în competiție.

„Lumea așa a văzut, că eu n-am făcut nimic și nu am contribuit cu nimic”, spune el.

„Eu consider că a fost o experiență. A fost învățătură de minte”, spune doamna Ioana. „Mi-am dat seama de multe. Am văzut ce știam dintotdeauna, că Gabriel se pune mereu pe primul plan. Deci sper că a învățat și el că nu este mereu pe primul plan.”

„Nu mai pun pe nimeni înaintea mea niciodată”, spune Gabriel.

„Eu nu am vrut inițial să vin aici, dar m-a convins și nu trebuia”, mai spune mama tânărului. „Gabriel nu trebuia să bea. (...) Mi-era frică să vin aici.”

„N-am nicio afecțiune”, intervine Gabriel.

„Gabriel a urmat o terapie, Gabriel a fost și la psiholog. După depărțire a avut mici probleme de adaptare și Gabriel lua niște pastile și nu trebuia să le întrerupă și Gabriel nu trebuia să bea”, dezvăluie doamna Ioana. „O depresie.”

„Da, dar nu mi-a păsat, nu m-a interesat”, confirmă tânărul.

„Nu trebuia să mă las eu coruptă să vin aici!” susține doamna Ioana.

„Noi nu știam despre această situație. Nici dumneavoastră și nici Gabriel nu ați spus la nicio discuție pe care le-ați avut cu producătorii”, spune Gabriela Cristea. „Sunt și alte persoane în casă care urmează tratamente de lungă durată pentru diverse afecțiuni și, cu toate acestea, nu este nicio problemă!”

„Am zis să încerc, să se redescopere”, mai spune doamna Ioana. „Dar totul a fost mult mai greu.”

Mama lui Gabriel consideră că incidentele care au avut loc în casa băieților pot fi rezultatul întreruperii tratamentului fiului său.

Citește și: Mireasa, sezon10.Tatăl lui Sorin a intrat în direct. Ce spune despre relația fiului său cu Simona:„Focul de paie se stinge repede”

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Concurenții și-au spus cuvântul în cazul lui Gabriel. Ce se va întâmpla cu acesta: „Casa a votat”

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Citește și: Mireasa, sezon10. Laura, concurenta din sezonul 9, apare într-o nouă discuție. Cu ce concurent a avut o legătură:„După ce-a ieșit”

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezon 5. Alina, schimbare neașteptată de look. Cum arată soția lui Valentin cu părul cârlionțat... Mireasa, sezonul 10. Cine este, de fapt, cea mai bună prietenă a lui Stelian. Ramona a fost curioasă să afle: „Există at...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x