Antena Căutare

Mireasa, sezonul 10. Concurenții și-au spus cuvântul în cazul lui Gabriel. Ce se va întâmpla cu acesta: „Casa a votat”

Sitație fără precedent în casa Mireasa. Simona Gherghe și producătorii s-au văzut nevoiți să recurgă la votul concurenților în cazul unuia dintre ei. Iată ce s-a întâmplat.

Galerie
Gabriel a aflat decizia concurenților Mireasa, sezonul 10 | Antena 1

Scandalurile continuă în casa băieților. Principalul instigator este Gabriel, care de această dată i-a și amenințat pe ceilalți băieți. În ciuda dorinței de aplanare a conflictului, concurenții nu au găsit niciun numitor comun cu acesta.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Tess și Daiana, confesiuni despre relațiile lor. Ce l-a înfuriat pe Robert: „Acum mi-am dat seama concret”

Mireasa, sezonul 10. Concurenții și-au spus cuvântul în cazul lui Gabriel. Ce se va întâmpla cu acesta: „Casa a votat”

Votarea s-a întâmplat live în AntenaPLAY, în prima pauză publicitară. Atât băieții, cât și fetele și-au spus cuvântul în privința lui Gabriel.

„Casa a votat”, anunță Simona.

Ionuț a votat primul și a fost: Da.

Robert și el a votat Da.

Raul, de asemenea, Da.

Isabelle a votat și ea Da.

Alexia, de asemenea, Da.

Ștefan, Da. Stelian, Da.

Mihai a votat tot Da.

Și Tess a votat Da.

Andrada, de asemenea, Da.

Ionela, tot Da.

Ramona a votat Da.

Daiana a votat și ea Da.

Alexandru și el Da.

De asemenea, Simona a votat Da.

Și Sorin a votat Da.

„Gabriel, ai unanimitate”, anunță Simona. „Din păcate, imunitatea a fost pierdută în momentul în care s-a declarat acest vot excepțional. (...) Toată casa a votat ca tu, împreună cu mama ta, să plecați acasă.”

„Vă mulțumim”, le spune doamna Ioana. „Chiar mai greu decât mă așteptam, pentru mine. În sfârșit, acasă.”

„Sper ca lucrurile să se liniștească în casă”, conchide Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Robert insistă să o recucerească pe Tess. Ce o reține pe tânără: „E posibil ca eu să fiu îndrăgostit de ea..”

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Citește și: Mireasa, sezon10. Ramona s-a ”speriat” că Stelian ar putea s-o cheme pe Laura. Ce s-a întâmplat între ei:„Sentimentele sunt acolo”

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Citește și: Mireasa sezonul 4. Cum a apărut Victor, după ce Andrada a fost filmată cu alt bărbat. Ce mesaje cu subînțeles a transmis

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezon10. Laura, concurenta din sezonul 9, apare într-o nouă discuție. Cu ce concurent a avut o legătură:„După c... O mai ții minte pe Denisa Dumitru de la Mireasa sezonul 6? Cum arată tânăra acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 25.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x