Antena Căutare

Mireasa, sezon 10. Gabriela Cristea i-a cerut Ramonei să plece din platoul de la Capricii. De ce a răbufnit prezentatoarea TV

Gabriela Cristea a răbufnit și i-a cerut Ramonei să părăsească platoul în ediția de vineri de la Mireasa - Capriciile Iubirii. Concurenta a apelat la un gest ce a scos-o din sărite pe moderatoarea emisiunii.

Galerie
Gabriela Cristea a răbufnit și i-a cerut Ramonei să părăsească platoul în ediția de vineri de la Mireasa - Capriciile Iubirii. | Antena 1

O întâmplare neașteptată a avut loc la Mireasa - Capriciile Iubirii vineri, 11 octombrie 2024. Gabriela Cristea a fost deranjată de gestul Ramonei, motiv pentru care prezentatoarea TV a rugat-o să părăsească platoul.

Fosta iubită a lui Stelian nu și-a mai putut abține hohotele de râs în timp ce Alexia vorbea despre materialul vizionat în care apăreau Tess și Ramona.

„De ce dai din cap Ramona și ești amuzată de afirmațiile Alexiei?”, a întrebat-o Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa, sezon 10. Care este motivul pentru care Simona a ajuns să facă videochat. Tânăra a spus totul abia acum: „E o rușine”

„Am o criză de nervi și râd”, a răspuns ea.

„Știi cum e, nu mă face proastă pe față. Erai aici în fața mea și dădeai ochii peste cap”, a mai zis prezentatoarea TV.

„Ramona, aș vrea să te ridici și să te duci în casa Mireasa acum! Să te gândești la ale tale”, a mai completat Gabriela Cristea.

Ce a spus psihologul Eduard Puiu, după ce Gabriela Cristea a rugat-o pe Ramona să plece din platou

Până și psihologul Eduard Puiu a decis să intervină și să vorbească despre atitudinea Ramonei din ediția de vineri de la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Citește și: Vezi Party Mireasa pe a1.ro, din 12 octombrie 2024. Comentează ce se întâmplă în show alături de fanii emisiunii

„Eu vreau să vă transmit că oamenii de acasă vor să vadă cu totul și cu totul altceva. Recomandarea mea este, în seara asta, când vă puneți la somn să vă gândiți că nu vă face bine, niciunuia dintre voi, implicarea în astfel de scene. De mâine aș vrea să vă calculați ceea ce vreți să faceți aici și să încetați cu astfel de bisericuțe și circ. Nu vă aduce niciun avantaj”, a spus specialistul.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Mesajul postat de Andrada după eliminarea de la Mireasa. Ce a apărut pe contul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor Vineri, 11.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x