Antena Căutare

Mireasa sezon 10. Ramona a dezvăluit pentru Alexia detalii neașteptate din trecutul ei! Ce a zis despre Stelian

Ramona a stat de vorbă cu Alexia și a făcut o confesiune neașteptată despre trecutul ei, dar și despre Stelian. Ce s-a aflat la Mireasa-Capriciile iubirii, ediția din 18 octombrie 2024.

Galerie
Descoperă ce confesiuni a făcut concurenta în ediția din 17 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

Ramona a simțit nevoia să stea de vorbă cu Alexia și și-a deschis inima. Așa au ieșit la iveală detalii interesante despre trecutul ei, dar și despre experiența avută cu Stelian în casa Mireasa. Descoperă ce a zis aceasta și ce s-a discutat la Mireasa-Capriciile iubirii, ediția din 18 octombrie 2024.

Ramona a dezvăluit pentru Alexia detalii neașteptate din trecutul ei! Ce a zis despre Stelian și ce s-a discutat la Mireasa-Capriciile iubirii, ediția din 18 octombrie 2024

Ramona a simțit nevoia să-i explice Alexiei experiențele nefaste ale vieții prin care a trecut în fosta ei relație.

„Eu, în ultimii doi ani, nu am mai stat în țară. După ce m-am despărțit de băiatul ăsta și ai mei nu își mai vorbeau, eu nu am mai vrut să iau bani de ei. Nu mai puteam să fiu atât de des acasă, cred că în doi ani am fost o dată acasă sau de doi ani. În 2023 și 2024 nu am mai fost atât de implicată, să vin acasă să o văd, dar îi trimiteam pachete. Și a sunat maică-sa și a zis chestia asta. Eu știu chestia asta și am spus. După a sunat maică-sa și a zis să nu mai vorbesc despre copilul ei”, a povestit Ramona.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Mireasa sezon 10. Cristi și Isabelle s-a certat din nou, iar Raul a intervenit. Gabriela Cristea i-a pus la punct. Ce a urmat

„Acum, când vei ieși din casă, vei fi mult mai apropiată de ea. Gândește-te că anii ăștia pe care tu îi pierzi departe de ea nu o să îi mai ai. Copiii cresc și cresc repede. Anii trec”, a fost replica dată de Alexia.

Apoi, Ramona a spus că o enervează de fiecare dată când Stelian vorbește. Un detaliu și mai neașteptat a fost atunci când ea a zis că nu poate să aibă o relație cu Ionuț, că nu se vede cu nimeni din casă și că își va face o relație după emisiune.

Cele două și-au deschis inima și au vorbit mai multe despre trecutul lor și despre experiențele avute în dragoste.

Discuțiile a continuat apoi în platoul emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii. Află detalii urmărind clipul video de mai sus din ediția din 17 octombrie 2024.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10. Cristi și Isabelle s-au certat din nou, iar Raul a intervenit. Gabriela Cristea i-a pus la punct. Ce a... Unde locuiesc în prezent Ioana și Marius, câștigătorii sezonului 8 Mireasa. Cei doi sunt discreți în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x