Antena Căutare

Mireasa sezon 10. Tess a scos la iveală noi detalii despre trecutul Ramonei! Ce este și ce nu este adevărat

În ediția din 6 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, noi informații au ieșit la iveală despre Ramona. Descoperă ce a vorbit concurenta cu Tess.

Galerie
Descoperă ce detalii au ieșit la iveală despre Ramona, la Mireasa-Capriciile iubirii | Antena 1

Pe fondul tensiunilor apărute între Ramona și Stelian s-au pus multe lucruri despre concurenta din sezonul 10 al emisiunii Mireasa. Telespectatorii emisiunii au dorit să afle ce este adevărat și ce nu, căci multe întrebări au rămas fără răspuns.

Ce este și ce nu este adevărat din trecutul Ramonei. Ce a aflat Tess și ce s-a discutat la Mireasa-Capriciile iubirii, ediția din 6 septembrie 2024

Recent, Ramona a stat de vorbă cu Tess și această din urmă a reușit să scoată la iveală, prin dialogul purtat, alte și alte detalii despre concurentă.

Ramona a vorbit despre divorțul părinților săi, despre modul în care acest lucru a afectat-o, dar și alte detalii.

Citește și: Mireasa sezon 10. Ce a dezvăluit Ramona după despărțirea de Stelian! Gabriela Cristea a răbufnit. Ce reacție a avut

„După, când s-au agravat lucrurile între mami și tati, a trebuit să mă duc la muncă”, a zis concurenta, care a vorbit și despre momentele dificile din viața ei, despre relația eșuată, despre copilul ei și multe altele.

Ramona a explicat cum a ajuns să nu mai vorbească deloc cu părinții ei, din cauza fostului partener, dar și numeroase alte detalii importante despre trecutul ei.

Citește și: Mireasa, sezon 10. Ce dezvăluiri a făcut Stelian, după ce a intrat la cursa de eliminare cu Ștefan. Ce a zis despre Gabriel

Apoi, în ediția din 6 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, Paula Chirilă a încercat să îi dea numeroase sfaturi utile, iar concurenta a adus numeroase alte lămuriri.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția din 6 septembrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii ca să vezi ce alte detalii au mai ieșit la iveală.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Mireasa sezon 10. Cum a reacționat Isabelle după ce Raul i-a zis că o iubește. Ce a urmat... Mireasa sezonul 9. Antonia a pus pe jar imaginația internauților când a apărut îmbrăcată în cea mai sexy ținută. Cum ara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x