Antena Căutare

Mireasa sezon 2. Ce a postat Mădălina pe rețelele sociale după ce a anunțat că ea și Radu Bobelică s-au despărțit

Mădălina a revenit pe rețelele sociale după ce a anunțat separarea de Radu Bobelică, cel cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa sezon 2.

colaj de imagini cu madalina buzatu si radu bobelica de la mireasa sezon 2 Galerie
Mădălina a revenit pe rețelele sociale după ce a anunțat separarea de Radu Bobelică, cel cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa sezon 2 | Antena 1

”Acum viața mea este distrusă și nu sunt deloc bine, am nevoie doar de liniște și să mă axez doar pe familia mea, muncă și credință.

Motivul despărțirii noastre este strict legat de noi doi, nu are legătură nimeni din exterior”, scria Mădălina în mesajul pe care l-a postat după ce Radu a confirmat despărțirea lor.

Ce a postat Mădălina la revenirea pe rețelele sociale

În prezent, Mădălina pare să fie mai ok și a deschis contul de Instagram, acolo unde a postat un selfie.

Cel mai probabil, imaginea este una veche căci pe inelarul ei se observă un inel de logodnă.

Captura o arată zâmbind larg, în timp ce privește în camera telefonului. Mădălina are părul despletit, bijuterii discrete și o bluză cu un decolteu generos.

Spre dezamăgirea susținătorilor, Mădălina a limitat comentariile la postare, astfel că aceștia nu au putut să o întrebe dacă încă mai poartă inelul sau este vorba despre o imagine mai veche.

Citește și: Mireasa sezon 2. Replica Mădălinei după ce Radu a anunțat că a fost decizia ei să se despartă: Viața mea e distrusă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce spunea Mădălina înainte să intre în casa Mireasa sezon 2

În 2020, Mădălina pășea în casa Mireasa cu gândul să-și găsească jumătatea, alături de care să-și întemeieze familia mult dorită.

”Sunt Mădălina și am 24 de ani. Pasiunea mea este dansul și îmi doresc un partener lângă care să dansez toată viața mea. (…) Sunt puțin emoționată. Sunt operator call center. Locuiesc în Iași. Ultima relație a fost acum trei ani. Vreau un băiat serios, înalt, brunețel, inteligent. Pasiunea mea e dansul. Da, știu să fac și mâncare”, spunea ea atunci.

Visul părea că i s-a îndeplinit căci alături de Radu a trăit o iubire specială. Cei doi s-au căsătorit în Finala Mireasa sezon 2 și au fost singurul cuplu care nu a avut dubii în privința marelui pas.

Cei doi s-au cununat și religios, în august 2021, însă câteva luni mai târziu au anunțat că s-au separat. Nu au vrut să dezvăluie motivul și nici nu s-au vorbit de rău în public, semn că neînțelegerile nu le-au distrus respectul pe care și-l poartă.

Cosmina de la Mireasa sezon 3 și-a făcut o schimbare radicală. Cum arată după ce a renunțat complet la blond... Mireasa 2022, sezon 5. Ce gest au făcut băieții după ce au aflat că Giovana a fost abuzată de fostul iubit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x