Antena Căutare

Mireasa sezon 2. Replica Mădălinei după ce Radu a anunțat că a fost decizia ei să se despartă: Viața mea e distrusă

Mădălina a revenit pe rețelele sociale pentru a vorbi despre despărțirea de Radu de la Mireasa sezon 2. Cei doi s-au cununat în Finala Mireasa și au fost câștigători.

colaj de imagini cu madalina si radu de la mireasa sezon 2 Galerie
Mădălina a revenit pe rețelele sociale pentru a vorbi despre despărțirea de Radu de la Mireasa sezon 2. Cei doi s-au cununat în Finala Mireasa și au fost câștigători | Antena 1

Radu Bobelică a recunoscut că el și Mădălina s-au despărțit. Anunțul lui vine la câteva zile după ce fanii au insistat să știe de ce soția lui lipsește de pe social media.

Acum, fosta concurentă de la Mireasa sezon 2 a revenit și a transmis un mesaj lung pentru toți cei care i-au susținut.

Ce a anunțat Mădălina de la sezonul 2 despre căsătoria cu Radu Bobelică

”Așa cum a spus și Radu, căsnicia noastră a luat sfârșit, între noi lucrurile nu mai mergeau deloc și nu ne mai înțelegeam. Greșeala mea cea mai mare a fost că am pus de prea multe ori virgulă când trebuia să pun punct.

Citește și: Mireasa sezon 2. Mesajul lui Radu despre căsnicia cu Mădălina. Ce a anunțat

Se întâmplau lucruri în căsnicia noastră care nu erau deloc în regulă și eu am trecut de foarte multe ori peste crezând că este doar o perioadă dificilă și că vom depăși aceste greutăți, încercând să mă mint că este normal să faci sacrificii, pentru că îmi doream o familie unită și fericită.

De asta am făcut și cununia religioasă, unde a fost prezentă toată familia mea. Am preferat să mă retrag și să nu spun nimic până acum pentru că am respect față de Radu și față de ceea ce a fost între noi. Nu îmi doresc să vorbesc urât despre el și să expun aici toate problemele noastre, nu o să fac asta niciodată.

Nimeni și nimic nu mă poate ține cu forța într-o căsnicie, nu o să cedez la niciun șantaj emoționat, psihic și la nicio amenințare din partea nimănui.”, a scris Mădălina pe contul său de Facebook.

Ea a mai adăugat că viața ei este distrusă în acest moment.

”Acum viața mea este distrusă și nu sunt deloc bine, am nevoie doar de liniște și să mă axez doar pe familia mea, muncă și credință. Motivul despărțirii noastre este strict legat de noi doi, nu are legătură nimeni din exterior”, a mai adăugat ea.

Citește și: Marian și Cristiana Stoica de la MPFM 4, portret superb de familie. Cei doi au o fetiță și un băiețel

Cum a început povestea de dragoste dintre Mădălina și Radu

Mădălina și Radu s-au plăcut încă de la începutul emisiunii Mireasa sezon 2. În vreme ce Radu a avut două opțiuni: Mădălina și Ștefania, tânăra a dorit să-l cunoască doar pe el.

Fiul doamnei Ana a realizat rapid că Mădălina este aleasa lui și a luptat să o cucerească.

De-a lungul timpului, cei doi s-au confruntat cu câteva probleme, cauzate, în mare parte de crizele de gelozie ale Mădălinei.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Liviu Olteanu, întrebat dacă o mai iubește pe Maria Roman. Răspunsul le-a dat speranță fanilor

De asemenea, și veștile de afară a afectat perechea Mădălina-Radu. Deși multe săptămâni la rând, cei doi au fost favoriții publicului, mesaje în care fata era avertizată cu iubitul său țintește către Marele Premiu nu au lipsit.

Însă comunicarea, iubirea, susținerea familiilor le-a dat putere să le depășească și au învățat să comunice mai eficient.

Mireasa sezon 2. Mesajul lui Radu despre căsnicia cu Mădălina. Ce a anunțat... Mireasa 2021, sezon 4. Cum și cu cine s-a fotografiat John după ce s-a despărțit de Amalia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x