Antena Căutare

Mireasa sezon 2. Claudia este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Claudia trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Drugas Cristian. Fosta concurentă de la Mireasa și-a expus relația de ceva vreme și acum dă vestea mult așteptată: este însărcinată.

colaj de imagini cu claudia shik de la mireasa sezon 2 Galerie
Claudia trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Drugas Cristian. Fosta concurentă de la Mireasa și-a expus relația de ceva vreme și acum dă vestea mult așteptată: este însărcinată.

Claudia trece printr-o perioadă extraordinară. Are alături un bărbat care o iubește și pe care îl iubește, iar relația lor trece la nivelul următor căci cei doi așteaptă un copil.

Claudia este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

Vestea a fost dată chiar de către Claudia, pe contul ei de Instagram, acolo unde cei doi au fost felicitați pentru minunarea lor.

”Paște fericit tuturor! Când dragostea nu mai încape în 2 inimi se naște a treia”, au fost cuvintele scrise de viitoarea mămică.

Claudia Shik a postat și o serie de imagini cu Cristian, iubitul ei. Ambii poartă outfit-uri asemănătoare, bej, și zâmbesc. Fericirea li se citește pe chip, iar artista își etalează mândră burtica de graviduță.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Claudia spune că a întâlnit-o pe mama adoptivă a lui Mihai la mare. Ce i-a zis a făcut-o să plece

În ultima fotografie din serie, bărbatul o ține în brațe și amândoi au mâinile pe burtică. Claudia radiază de fericire și este într-o formă fizică de invidiat. Deși burtica crește, tânăra reușește să-și mențină trupul suplu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Claudia Ciobanu a participat și la X Factor România

Pasiunea Claudiei pentru cântat nu mai este un mister pentru niciunul dintre fanii competiției matrimoniale Mireasa.

Însă nu toți telespectatorii și colegii de platou au văzut cu ochi buni faptul că bruneta fredona zilnic piesele care-i erau pe plac.

Încă de la începutul sezonul 2 al emisiunii, Claudia Ciobanu a fost acuzată că a ales să participe nu pentru a-și întâlni jumătatea sau ”zâmbetul”, cum îi spune ea, ci pentru a se promova.

Citește și: Claudia de la Mireasa sezon 2 și-a făcut o operație estetică. Cum arată bustul ei după ce l-a mărit

Tânăra a fost asumată și a recunoscut că emisiunea Mireasa este un prilej bun pentru a câștiga notorietate, însă a afirmat că scopul său este de a cunoaște un bărbat pe placul ei, cu care să întemeieze o familie.

Deși norocul nu i-a surâs în casa Mireasa, iată că frumoasa Claudia a reușit să-și găsească ”zâmbetul” în afara competiției matrimoniale de la Antena 1. Ba mai mult, cei doi îți întemeiază și o familie, așteptând cu drag să vină pe lume primul lor copil.

Mireasa, sezonul 6. Cosmin și noua lui iubită, ipostaza tandră în care au apărut pe internet. Ce mesaj a scris fostul co... Mireasa sezon 4. Cât de schimbată e Maria, iubita lui Marius. Tânăra e foarte activă în social media...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x