Antena Căutare

Mireasa sezon 2. Cum arată Andreea cu burtică. Fosta concurentă este însărcinată și mai frumoasă ca niciodată

Andreea și Radu de la Mireasa urmează să devină părinți. Cei doi au făcut anunțul în urmă cu aproximativ o lună, iar acum fosta concurentă s-a pozat pentru a le arătat tuturor burtica ei de graviduță.

colaj de imagini cu andreea si radu de la mireasa sezon 2 si 3 Galerie
Andreea și Radu de la Mireasa urmează să devină părinți. Cei doi au făcut anunțul în urmă cu aproximativ o lună, iar acum fosta concurentă s-a pozat pentru a el arătat tuturor burtica ei de graviduță.

Andreea de la Mireasa sezon 2 este una dintre cele mai frumoase concurente din istoria show-ului matrimonial de la Antena 1.

Tânăra a avut un parcurs scurt în competiție și s-a căsătorit în Marea Finală, însă relația a ajuns la final după ce ea și Alexandru nu s-au mai înțeles.

După ce și-a dat timp să se vindece, Andreea l-a cunoscut pe Radu, și el fost concurent în sezonul 3 Mireasa.

Nu a durat mult și între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste. Iubirea lor a crescut atât de mult încât nu a mai avut loc în două corpuri. Așa a ajuns familia lor să se mărească cu bebelușul pe care Andreea îl poartă în pântece.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce se întâmplă cu Andrei. Unde este băiatul domnei Mioara și de ce lipsește din emisiune

Cum arată Andreea de la Mireasa sezon 2 cu burticuța de graviduță

Andreea este o graviduță superbă. Tânăra logodnică a lui Radu din sezonul 3 s-a pozat în oglindă, iar burtica sa este evidentă. În urmă cu aproape o lună, Andreea anunța că va deveni mămică și posta prima ecografie a copilului său cu Radu.

Acum, iată, fata își încântă susținătorii cu o fotografie în care fericirea i se citește pe chip. Andreea strălucește, parcă mai frumoasă ca niciodată. Imaginea următoare stă dovadă:

Cum au anunțat Andreea și Radu că vor deveni părinți

Andreea a lăsat totul în urmă pentru bărbatul iubit și s-a mutat în Anglia, acolo unde Radu locuia. De atunci, iubirea lor a înflorit și cei doi sunt de nedespărțit.

S-au logodit și, câteva luni mai târziu, au dat vestea cea mare: vor deveni părinți. Anunțul a fost făcut de Andreea, pe contul ei de Facebook, unde a adăugat și imagini cu primele ecografii ale micuțului din pântec.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-au descurcat cuplurile la task-ul soacrelor

”Barza s-a lăsat așteptată și a venit într-un final. Aceasta este cea mai frumoasă zi din viața noastră, este ziua în care te vedem puțin, pentru prima oară. Abia așteptam sa ieși din “cocon” și sa ne faci fiecare zi din restul vieții noastre mai frumoasă.”, a scris Andreea de la Mireasa sezon 2 pe contul ei de socializare.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce se întâmplă cu Andrei. Unde este băiatul domnei Mioara și de ce lipsește din emisiune... Mireasa 2022, sezon 5. Perneș s-a schimbat la față când a revăzut comportamentul Sabrinei față de el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x