Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Cosmina și Alin și-au făcut jurăminte în locul unde au avut date în afara casei Mireasa

Alin Georgescu și Cosmina Popa de la Mireasa sezon 3 s-au întors în locul unde au avut una dintre primele lor întâlniri din cadrul show-ului matrimonial.

cosmina popa la masa cu alin georgescu de la mireasa sezon 3 Galerie
Alin Georgescu și Cosmina Popa de la Mireasa sezon 3 s-au întors în locul unde au avut una dintre primele lor întâlniri din cadrul show-ului matrimonial | Antena 1

Cei doi au mers acolo cu un scop: să-și facă o promisiune la veșnicie. Alin și Cosmina au mers pregătiți cu un lacăt pe care l-au prins pe podul parcului și au aruncat cheia în apă.

Tinerii au filmat totul și au urcat imaginile pe Youtube, acolo unde au un canal pe care sunt foarte activi.

Ce jurăminte și-au făcut Alin și Cosmina

”Suntem în Parcul Comana, acolo unde am avut un date și avem de gând să punem și lăcățelul. Pe podul ăsta se leagă un lăcățel. Cheile le vom arunca în lac ca să nu mai fie desfăcut niciodată”, spune Alin la începutul vlogului.

Imediat după, cei doi au ajuns pe pod și și-au făcut jurăminte.

”Din punctul meu de vedere, eu vreau să avem o familie frumoasă. Să nu ne certăm niciodată și, chiar dacă ne-am certa, să avem puterea să ne înțelegem unul pe celălalt. Oricum ar fi ele de nașpa. Și să nu lăsăm pe nimeni să intervină între noi niciodată. Și să fim noi doi tot timpul”, spune Cosmina.

Citește și: Cosmina Popa și Alin Georgescu, foști concurenți de la Mireasa, fotografii din copilărie. Cum arătau cei doi

”Eu îmi doresc să avem o familie fericită împreună cu doi copii, nici mai mult, nici mai puțin. Și să fim fericiți, să nu lăsăm lucrurile negative să intre în viața noastră și să ne strice buna dispoziție. Noi suntem mereu zâmbitori, cu zâmbetul pe buze, și ne place să ne bucurăm și de lucrurile simple, să ne trezim cu zâmbetul pe buze, să ne culcăm cu zâmbetul pe buze, că facem chestii împreună. Și asta îmi doresc toată viața. Noi tot avem aceleași viziuni și aceleași scopuri în viață. Chiar îmi doresc să iei parte la toată experiența mea din viață, să fie alături de tine”, a zis și Alin.

Cu ei s-au aflat doamna Daniela și Alexandra, sora lui Alin, care s-a bucurat zgomotos când cei doi au pus lacătul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Alin și Cosmina

Alin și Cosmina s-au plăcut din prima clipă, însă ambii au menționat că vor să fie doar prieteni. La acel moment, fiul doamnei Daniela forma un cuplu cu Adelina și, în ciuda faptului că frumoasa Cosmina era evident atrasă de el, a încercat să stea departe.

Nu a reușit pentru mult timp și, odată cu revenirea Adelinei în casă, relația lor a devenit și mai apropiată. Dezamăgit de relația tensionată cu bruneta, Alin s-a refugiat, ușor, ușor, în brațele Cosminei.

Citește și: Cum se înțeleg Cosmina și Alexandra, sora lui Alin. Comentariile care nu lasă loc de interpretări

La scurt timp după ce Adelina a părăsit, din nou, casa Mireasa, concurentul de la Mireasa sezon 3 a decis că relația lor nu-l împlinește. Astfel, a luat decizia să se despartă prin intermediul unui apel telefonic, la care fata nu a răspuns.

Pentru a duce la final situația, a luat hotărârea să-i transmită un mesaj prin cadrul televizorului. La câteva zile distanță, el oficializa relația cu Cosmina, după ce o săruta în direct.

Nu a trecut mult și Alin și-a luat inima în dinți. Tot în timpul unei emisii live, el se așeza în genunchi și-i cerea să-i fie logodnică.

Mireasa sezon 4, 11 septembrie 2021. Mamele au făcut nominalizări. Ce fete intră în cursa pentru eliminare... Mireasa 2021, sezon 4. Victor și Anca s-au retras la petrecerea de sâmbătă. Ce au discutat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x