Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Cum se înțeleg Cosmina și Alexandra, sora lui Alin. Comentariile care nu lasă loc de interpretări

Alin și Cosmina de la Mireasa sezon 3 construiesc, în afara casei în care s-au cunoscut, o relație solidă și frumoasă. Cei doi sunt susținuți de familia băiatului, cu care tânăra are o legătură apropiată.

alin si cosmina de la mireasa sezon 3 pe atv Galerie
Alin și Cosmina de la Mireasa sezon 3 construiesc, în afara casei în care s-au cunoscut, o relație solidă și frumoasă | Antena 1

De când au ieșit din competiția matrimonială de la Antena 1, Alin și Cosmina călătoresc, fac Youtube și sunt foarte activi pe rețelele sociale.

Recent, tinerii au mers într-o escapadă alături de doamna Daniela și Alexandra, sora lui Alin. Se pare că frumoasa Cosmina a câștigat încrederea cumnatei sale, care a susținut-o și pe parcursul competiției.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Achiziția de câteva mii de euro pe care au făcut o Liviu și Maria: "Noul membru al familiei"

Ea a fost cea care a trimis inelul de logodnă cu care Alin și-a cerut iubita în căsătorie, în emisia live Mireasa sezon 3.

Cum au fost pozate Cosmina de la Mireasa sezon 3 și cumnata Alexandra

Tinerii îndrăgostiți de la Mireasa sezon 3 s-au fotografiat la Brașov, iar relația dintre Cosmina și Alexandra pare una foarte apropiată.

Cum Alin are o legătură specială cu sora sa, cea alături de care a locuit cât mama lor a fost plecată în străinătate, fostul concurent nu poate decât să se bucure că cele mai importante femei din viața lui se plac.

Citește și: Mireasa sezon 2. Mihai și Bianca au sărbătorit împreună aniversarea zilei de naștere. Ce mesaj i-a transmis fosta concurentă

Bineînțeles, de pe rețelele sociale nu a lipsit nici doamna Daniela, care i-a însoțit în scurta excursie.

”În familie”, a scris Cosmina la descrierea imaginii. Cumnata sa, Alexandra, i-a lăsat un comentariu care spune mult despre cum se înțeleg: ”Te iubesc cumnățica mea frumoasă”. Iubita lui Alin i-a răspuns: ”Și eu”.

Iată imaginea

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Alin și Cosmina

Alin și Cosmina s-au plăcut din prima clipă, însă ambii au menționat că vor să fie doar prieteni. La acel moment, fiul doamnei Daniela forma un cuplu cu Adelina și, în ciuda faptului că frumoasa Cosmina era evident atrasă de el, a încercat să stea departe.

Nu a reușit pentru mult timp și, odată cu revenirea Adelinei în casă, relația lor a devenit și mai apropiată. Dezamăgit de relația tensionată cu bruneta, Alin s-a refugiat, ușor, ușor, în brațele Cosminei.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Blaze, declarație de dragoste în așternuturi. Cum s-a pozat alături de Izabela

La scurt timp după ce Adelina a părăsit, din nou, casa Mireasa, concurentul de la Mireasa sezon 3 a decis că relația lor nu-l împlinește. Astfel, a luat decizia să se despartă prin intermediul unui apel telefonic, la care fata nu a răspuns.

Pentru a duce la final situația, a luat hotărârea să-i transmită un mesaj prin cadrul televizorului. La câteva zile distanță, el oficializa relația cu Cosmina, după ce o săruta în direct.

Nu a trecut mult și Alin și-a luat inima în dinți. Tot în timpul unei emisii live, el se așeza în genunchi și-i cerea să-i fie logodnică.

Mireasa, sezonul 3. Achiziția de câteva mii de euro pe care au făcut o Liviu și Maria: "Noul membru al familiei&quo... Mireasa 2021, sezonul 2. Primele imagini de la nunta Mădălinei și a lui Radu. Cum au arătat cei doi în ziua cea mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x