Antena Căutare

Mireasa, sezon 3. Cosmina, soția lui Alin, imagine emoționantă cu Simona Gherghe: „Când văd poza asta îmi vine să plâng!”

Cosmina și Alin și-au amintit de începuturile relației lor. Fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa a publicat pe rețelele sociale o fotografie care o emoționează profund.

Colaj cu Cosmina și Alin Galerie
Cosmina, soția lui Alin, imagine emoționantă cu Simona Gherghe | Antena 1

Cosmina și Alin s-au cunoscut în sezonul 3 Mireasa, iar acum au o căsnicie împlinită și sunt fericiți unul lângă celălalt. Amintirea finalei în care chiar dacă nu s-au căsătorit, au participat ca pereche, îi emoționează pe cei doi. Recent, soția lui Alin a publicat pe rețelele sociale o fotografie realizată alături de Simona Gherghe, chiar în ziua Finalei sezonului 3 Mireasa. Acel moment semnifică începutul vieții lor împreună. Cosmina și Alin nu s-au căsătorit atunci, pentru că erau un cuplu proaspăt format, dar s-au căsătorit mai târziu, în afara casei Mireasa.

Citește și: Cum au arătat cele două perechi de nași de la nunta Elei cu Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa. Imagini spectaculoase

Cosmina, imagine emoționantă de la începutul relației cu Alin: „Au trecut 3 ani de atunci, va vine să credeți?”

Cosmina a ținut să precizeze că de fiecare dată când privește fotografia din finală în care apare alături de Alin și de Simona Gherghe, este foarte emotivă.

Articolul continuă după reclamă

„Când vad poza asta imi vine sa plang! Ce început frumos de drum am avut... si cate peripetii”, a scris Cosmina în dreptul imaginii.

Au trecut 3 ani de atunci, va vine să credeți?, a comentat Alin Georgescu, iar soția i-a răspuns: „Ireal”

Cosmina și Alin sunt activi pe rețelele sociale și demonstrează că au o căsnicie fericită. Cei doi călătoresc împreună și îi bucură cu fel de fel de fotografii pe cei care i-au plăcut în cadrul sezonului 3 Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 3. Maria Roman, apariție superbă alături de fiul ei și soțul care dispăruse. Cum arată acum familia reunită

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Alin și Cosmina

Alin și Cosmina s-au plăcut din prima clipă, însă ambii au menționat că vor să fie doar prieteni.

La acel moment, fiul doamnei Daniela forma un cuplu cu Adelina și, în ciuda faptului că frumoasa Cosmina era evident atrasă de el, a încercat să stea departe. Nu a reușit pentru mult timp și, odată cu revenirea Adelinei în casă, relația lor a devenit și mai apropiată.

Dezamăgit de relația tensionată cu bruneta, Alin s-a refugiat, ușor, ușor, în brațele Cosminei.

La scurt timp după ce Adelina a părăsit, din nou, casa Mireasa, concurentul de la Mireasa sezon 3 a decis că relația lor nu-l împlinește. Astfel, a luat decizia să se despartă prin intermediul unui apel telefonic, la care fata nu a răspuns.

Pentru a duce la final situația, a luat hotărârea să-i transmită un mesaj prin cadrul televizorului. La câteva zile distanță, el oficializa relația cu Cosmina, după ce o săruta în direct. Cei doi s-au căsătorit în afara casei Mireasa.

Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Mamele le-au blocat pe fete cu o săptămână înainte de marea finală. Pe cine au ales... Mireasa, sezonul 9. Ce a putut să spună Antonia înainte să plece din casa show-ului matrimonial. Replici dure la adresa ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 8 iulie 2024. Antonia a părăsit competiția! Cum a fost despărțirea de Cristian
Mireasa Sezonul 9, 8 iulie 2024. Antonia a părăsit competiția! Cum a fost despărțirea de Cristian Luni, 08.07.2024, 14:16
Citește și
x