Antena Căutare

Mireasa, sezon 3. Maria Roman, apariție superbă alături de fiul ei și soțul care dispăruse. Cum arată acum familia reunită

Maria Roman și soțul ei sunt din nou împreună și se bucură să fie aproape de fiul lor. Fosta concurentă Mireasa a publicat pe rețelele sociale imagini superbe de familie.

Colaj cu maria roman Galerie
Maria Roman a publicat imagini superbe cu soțul și copilul ei | Antena 1 & Instagram

După o perioadă de tensiuni și suferință, în care soțul ei nu a fost alături de ea, Maria Roman zâmbește din nou. Tatăl copilului ei a revenit acasă, iar băiatul lor crește pe zi ce trece. Fosta câștigătoare Mireasa a pulicat pe rețelele sociale imagini superbe de familie, în care ea, soțul și băiatul în vârstă de 10 luni poartă costume populare din zona Maramureșului.

Maria Roman, imagini superbe de familie

Cei care au îndrăgit-o pe Maria Roman la Mireasa s-au bucurat să-i vadă familia reunită. Soțul Mariei apare ținându-și în brațe minunatul fiu.

Imaginile au stârnit comentarii din partea celor care o urmăresc pe Maria pe rețelele sociale:

Articolul continuă după reclamă

„Pai si pana la urma unde era cand l-ai dat dispărut??”, a întrebat cineva, iar altcineva i-a răspuns: „A fost arestat în Germania”, „Acum e acasa cu noi”, a intervenit Maria.

„Doamne ajută! Mă bucur că sunteți din nou împreună dragilor,multă sănătate și fericire vă doresc!”, „Totul este bine când se termină cu bine! Acum sunt sigura că apreciați altfel timpul petrecut împreună! Dragostea și binele trebuie și va învinge mereu!!!”, „Multă iubire și fericire vă doresc, sunteți o familie foare frumoasă”, sunt câteva dintre comentariile primite de Maria în dreptul imaginilor superbe în care apare alături de soț și de copil.

Pe 16 aprilie 2024, Maria Roman se panica pentru că nu mai reușea să dea de soțul ei. Astfel, a decis să ceară ajutorul oamenilor pentru a îl găsi.

După ce a postat un anunț peste tot, în care era poză cu mașina pe care soțul ei a mers să o achiziționeze din Franța, a alertat poliția.

Ulterior, apelul către internauți a fost șters. S-a spus că bărbatul a fost găsit, fiind arestat în Germania. Familia ar fi aflat de situație și a angajat avocați pentru a îl ajuta.

Citește și: Mireasa sezonul 3. Maria, prima imagine cu soțul său, după dispariția lui. Gestul făcut de fosta concurentă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maria a participat la emisiunea Mireasa, în 2021. De meserie, tânăra este asistent stomatologic și locuiește în Maramureș.

„Sunt asistentă la un cabinet stomatologic. O cunoștință mi-a spus despre emisiune și m-a întrebat dacă mi-aș dori să particip”, a spus Maria Roman la Mireasa 2021.

La acel moment, ea se descria drept o femeie pretențioasă pentru că trecuse deja prin multe: abuz emoțional, violență fizică, infidelitate. Tânăra spunea că e sensibilă și că este pregătită să se căsătorească și să aibă copii.

În emisiune, ea l-a întâlnit pe Liviu Olteanu, cu care s-a și căsătorit. Relația lor s-a terminat la scurt timp de la finală și divorțul s-a finalizat după ce aceasta l-a acuzat de infidelitate și violență.

Citește și: Noi detalii despre starea căsniciei lui Mihai de la Mireasa cu Hatice. Ce a apărut în mediul online de curând

Mireasa sezonul 9, 3 iulie 2024. Cristian și Antonia, contre cu Maria și Ștefan după ce i-au nominalizat spre eliminare... Mireasa sezonul 9, 3 iulie 2024. Cine a câștigat task-ul „Atinge, Cunoaște, Câștigă”. Ce premiu a anunțat Simona Gherghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public Vineri, 05.07.2024, 16:56
Citește și
x