Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Cum arăta Maria acum 4 ani. Soția lui Liviu era șatenă și avea un look foarte diferit

Timpul pare să treacă altfel pentru Maria de la Mireasa sezon 3, care devine tot mai atractivă pe zi ce trece. Iată cum arăta acum patru ani.

maria si liviu de la mireasa sezon 3 Galerie
Timpul pare să treacă altfel pentru Maria de la Mireasa sezon 3, care devine tot mai atractivă pe zi ce trece. Iată cum arăta acum patru ani | Antena 1

În urmă cu patru ani, Maria de la Mireasa sezon 3 era șatenă și foarte diferită față de tânăra care și-a găsit iubirea în cadrul show-ului matrimonial.

Cum arăta Maria în urmă cu 4 ani

În 2017, fosta concurentă se machia diferit și nu se îndrăgostise de culorea blond. Cu toate acestea, era incredibil de frumoasă și mereu cu zâmbetul pe buze.

O imagine postată pe 29 aprilie 2017 o arată într-o mașină, îmbrăcată în negru și zâmbind la aparatul de fotografiat.

Este chiar a doua fotografie pe care a postat-o pe contul de socializare. Câteva luni mai târziu, Maria se vopsea blondă și rămânea fidelă nuanței.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Simona Gherghe nu va prezenta Gala din 6 noiembrie. Cine o înlocuiește

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea cupului Liviu și Maria. Cum au ajuns să se iubească

Maria a apărut rapid în vizorul lui Liviu și i-a stârnit interesul. Faptul că Liviu era dezinvolt și față de alte fete din casă, au apărut și primele gelozii dintre ei, dar Maria simțea că îl vrea și mai tare, dar liniștea lor s-a spulberat după ce a intrat Bogdan în casă.

Jocul de-a șoarele și pisica dicta circumspecție, iar sfaturile mamei lui Liviu și acuzațiile care au venit la adresa lui Liviu au stârnit multe certuri între cei doi. De aici și până la discuții aprinse nu a mai fost decât un pas. Maria nu mai știa ce să facă și de multe ori și-au spus adio.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Ela nu și-a mai putut reține lacrimile după vorbele aruncate de doamna Ioana

Maria chiar a plecat din casa Mireasa, dar Liviu a plecat după ea. A mers la hotel și a cerut-o în căsătorie. Maria spune că cel mai greu moment pentru ea a fost plecarea, dar au durut și acuzațiile fostei soții. Liviu spune că cel mai rău i-a fost atunci când Maria a plecat din casă.

Mireasa 2021, sezon 4. Simona Gherghe nu va prezenta Gala din 6 noiembrie. Cine o înlocuiește... Mireasa 2021, sezon 4. Ela și Petrică și-au spus ”Te iubesc”. Reacția doamnei Ioana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x