Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Simona Gherghe nu va prezenta Gala din 6 noiembrie. Cine o înlocuiește

Simona Gherghe nu va modera Gala Mireasa din 6 noiembrie 2021. Aceasta va fi înlocuită de Gabriela Cristea.

simona gherghe imbracata cu o bluza gri Galerie
Simona Gherghe nu va modera Gala Mireasa din 6 octombrie 2021. Aceasta va fi înlocuită de Gabriela Cristea | Antena 1

În ultimele minute ale emisiunii Mireasa, Simona Gherghe i-a urat cele bune concurentului care va fi eliminat în Gală.

Asta pentru că nu va fi prezentă în timpul emisiunii de mâine, 6 noiembrie 2021.

Cine va prezenta emisiunea Mireasa din 6 noiembrie 2021

”Mâine, în mod excepțional, o să lipsesc. O să revin luni. Va fi cu voi Gabriela, o cunoașteți”, a zis Simona Gherghe pe finalul emisiunii Mireasa din 6 noiembrie 2021.

Astfel, emisiunea de la 13:30, de la Antena 1, va fi moderată de către Gabriela Cristea, care este și gazda ”Mireasa- Capriciile Iubirii”.

După aflarea veștii, concurenții s-au panicat, însă Simona Gherghe i-a anunțat că va revenit. O să lipsească doar pentru o zi.

Gabriela Cristea prezintă Mireasa- Capriciile Iubirii

Gabriela Cristea găzduiește în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.30, la Antena Stars, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii, un conţinut unic în care vor fi dezbătute cele mai fierbinți subiecte de la Mireasa, alături de toți cei implicați, indiferent dacă aceștia sunt sau nu în casă.

Noutăţile pe care reality show-ul le aduce sunt materialele în exclusivitate, prezenţa concurenţilor, dar şi a membrilor familiei acestora sau a prietenilor care generează dezbateri intense în platoul emisiunii.

În lupta pentru dragostea adevărată și pe drumul către un ”au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, Mireasa - Capriciile iubirii încearcă să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Mireasa 2021, sezon 4. Ela nu și-a mai putut reține lacrimile după vorbele aruncate de doamna Ioana... Mireasa sezon 3. Cum arăta Maria acum 4 ani. Soția lui Liviu era șatenă și avea un look foarte diferit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x