Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Iza și Blaze urmează să devină părinți. Modul inedit în care au anunțat că vor avea un copil

Iza și Blaze au anunțat că vor avea un copil. Cei doi tineri au făcut marele anunț pe Tiktok. Iată ce au spus foștii concurenți de la Mireasa sezon 3.

iza si blaze se saruta la finala mireasa sezon 3 Galerie
Iza și Blaze au anunțat că vor avea un copil. Cei doi tineri au făcut marele anunț pe Tiktok. Iată ce au spus foștii concurenți de la Mireasa sezon 3. | Antena 1

Iza și Blaze formează unul dintre cele mai frumoase și iubite cupluri de la Mireasa sezon 3. Deși au avut un început dificil, provocat în mare parte de nehotărârea tinerei, cei doi au avut un parcurs foarte frumos.

Evoluția lor i-a transformat în unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Mireasa. Cu toate că publicul nu a putut urmări cununia lor civilă, pentru că actele lui Blaze nu au putut ajunge în timp util, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit la scurt timp după Marea Finală.

Iată că acum, familia lor se mărește. Cei doi se pregătesc să devină părinți, lucru confirmat de cei doi pe Tiktok. Iată cum au ales să dea marea veste.

Citește și: Mireasa sezon 5. Ce se observă în cele mai recente imagini cu Sabrina și Perneș. Cum au fost pozați când nu se așteptau

Iza și Blaze urmează să devină părinți. Modul inedit în care au anunțat că vor avea un copil

Iza și Blaze au ales să vorbească despre sarcină într-un clip. Inițial, părea că vor să anunțe o despărțire, însă nici vorbă de așa ceva. Iubirea lor mare a continuat să crească în timpul care a trecut de la Finala Mireasa sezon 3 și nu mai are loc în două inimi, așa a apărut rodul iubirii lor.

”Știu că nu am mai postat de mult nimic împreună și voiam să vă anunțăm că acesta este ultimul an petrecut în doi. Nici o relație nu e perfectă și nici nu vrem să aflați din alte surse, să înceapă bârfele, zvonurile din social media... Vrem să vă anunțăm că de anul următor vom fi trei pentru că suntem însărcinați”, a spus Iza într-un clip postat pe Tiktok-ul lui Blaze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Blaze și Izabela

Povestea de iubire dintre Blaze și Izabela a început cu stângul. Într-un moment de confuzie, regretat ulterior, Izabela s-a sărutat pasional cu Liviu.

La câteva ore distanță, ea a realizat că nu simte nimic pentru Liviu și că ale sale gânduri se îndreaptă către Blaze. Și-a cerut iertare și, deși tânărul i-a spus că încă nu are încredere în ea, i-a permis să se apropie de el.

Curând, după multe tachinări, cei doi au anunțat că formează oficial un cuplu. Lucrurile au evoluat frumos între cei doi tineri, însă spre finalul emisiunii, problemele de sănătate au copleșit-o pe fată.

Citește și: Mireasa sezon 5. Cum au arătat Yana și Andrei la cea mai recentă apariție TV. Cuplul a strălucit

Atunci, au început să apară tensiuni între ei și certurile i-au făcut să se distanțeze. Din fericire, le-au depășit, lăsând iubea să îi ghideze.

Nici măcar reticența părinților lui Blaze cu privire la relația sa cu Izabela nu l-a făcut pe tânăr să dea înapoi. În Finala Mireasa sezon 3, cei doi au strălucit unul la brațul celuilalt și au reușit să transmită emoție pură prin intermediul micilor ecrane.

În clasamentul publicului, cuplul Blaze-Izabela s-a clasat pe locul 3.

Mireasa sezon 5. Ce se observă în cele mai recente imagini cu Sabrina și Perneș. Cum au fost pozați când nu se așteptau... Mireasa sezon 6, 2 decembrie 2022. Tatăl Mirunei a intrat în direct. Ce i-a spus fiicei sale despre Cosmin și căsătorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x