Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Liviu s-a filmat pe patul de spital. Ce mesaj a transmis

Liviu de la Mireasa sezon 3 s-a fotografiat pe patul unui spital din Turcia. Fostul concurent nu a oferit detalii despre starea sa de sănătate, însă avea zâmbetul de buze, semn că nu este vorba despre ceva grav.

liviu olteanu si maria de la mireasa sezon 3 Galerie
Liviu de la Mireasa sezon 3 s-a fotografiat pe patul unui spital din Turcia. Fostul concurent nu a oferit detalii despre starea sa de sănătate, însă avea zâmbetul de buze, semn că nu este vorba despre ceva grav | Antena 1

La momentul transmiterii acestei știri, Liviu de la Mireasa sezon 3 se află într-o unitate medicală din Istanbul. Anunțul a fost făcut de el prin intermediul unui filmuleț care îl arată îmbrăcat în ținuta clasică de spital.

Citește și: De ce a fost internat Liviu Olteanu într-o clinică din Turcia. La ce operația a fost supus

Cum s-a filmat Liviu de la Mireasa sezon 3 în spital

Liviu Olteanu și-a luat prin surprindere fanii în dimineața zilei de 16 decembrie 2021. După mai multe story-uri realizate la volan, în diferite orașe, el a postat un filmuleț care îl arată pe un pat de spitaL.

Îmbrăcat cu un halat albastru și cu papuci de casă în picioare, Liviu zâmbește spre telefon și arată semnul OK pentru a-i liniști pe cei care se întreabă ce a pățit.

Citește și: Ce a apărut pe contul lui Radu de la Mireasa sezon 2 după discuțiile fanilor despre o posibilă despărțire de Mădălina

Deși nu se știe care este motivul pentru care se află internat în clinica din Istanbul, Liviu Olteanu zâmbește și pare foarte optimist cu privire la următoarea mișcare realizată în clinică.

În ultimele zile ale sezonului 3 Mireasa, Liviu a mai mers la analize pentru că avea probleme nu vocea. Rămâne de văzut dacă a apelat la ajutorul medicilor pentru aceeași problemă sau dacă a fost supus unor investigații, respectiv intervenții mai serioase.

El a adăugat și melodia ”O să fie bine bine” de la George Hora.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. La ce oră începe Marea Finală de duminică, 19 decembrie, și când sunt anunțați câștigătorii

Ce a apărut pe contul lui Radu de la Mireasa sezon 2 după discuțiile fanilor despre o posibilă despărțire de Mădălina... Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și Seba s-au despărțit: ”Ne mai vedem astea două zile și atât”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x